Hoe om te Winnen bij de Klassieke Arcade Games

0
24
Foto: Rhett Wesley (Unsplash)

Analoge WeekJust omdat er ‘s an app for that’ betekent niet dat je hebt om het te gebruiken. Deze week gaan we analoog, onszelf eraan te herinneren dat we kunnen leven en wonen _well_ —zonder smartphones, en te zien wat de moeite waard het behoud van de tijd voordat we waren allemaal aangesloten 24/7.

Ook al had ik genoeg van de toegang tot PC games en consoles als een kind (ah, de amazingness dat was het Super Nintendo Entertainment System), ik ging graag naar de arcade. Terwijl ik waarschijnlijk besteed ik veel tijd aan het master-titels zoals Smash TV en Cyber Slee—en, natuurlijk, side-scrollers, zoals Golden Axe en De Simpsons—ik bracht ook een aantal keer met de games die vereist een beetje meer fysieke vaardigheid: Skee-Ball, talloze basketbal spelen, of dat spel waar je moest gooien een voetbal door de gaten.

Ik niet rond krijgen om de arcade heel veel meer, maar als ik dat doe, dat ik liever mijn tijd proberen te verdienen tickets voor de nieuwheid prijzen in plaats van de omroep mijn arme Dance Dance Revolution vaardigheden aan de wereld. Ik vergeet altijd te onderzoek wat ik ga spelen voordat ik ga, dat wel. Terwijl het leren van een aantal trucs voor het beheersen van miniatuur vrije worpen kan me niet van de Steph Curry van de lokale mini-golf center, op zijn minst zal helpen me niet branden door mijn door mijn cash/lopers/credits met weinig om te laten zien.

Advertentie

De volgende keer dat je het raken van de arcade—of gaming-thema, of wat dan ook—hier zijn een paar tips om beter op de spellen die je zou daar te vinden.

Shooting hoops

Probeer eerst kies je een basketbal-themed game is dat gemakkelijker standaard. Ga niet voor de een, waar moet je om te schieten van wat neerkomt op een vrije worp op een onconventionele hoek—of erger nog, een drie-pointer (indien deze games nog aanwezig). Kijk ook op de verhouding van de bal die je opneemt tegen de hoop dat u probeert om te zetten in. Kleine bal, gigantische hoop? U bent golden. Gewone bal, regelmatige hoop? Lastiger, maar niet onmogelijk. En doet de borduurring verplaatsen of iets anders doet raar? U kunt nog steeds vinden veel van fotograferen succes, je moet gewoon een andere variabele te kampen met.

Wat is het meest belangrijke over deze games, denk ik, is om een consistent ritme. Niet pak een bal in een tijd, line-up een schot, en laat het rippen—je verspilling van kostbare seconden. Denk dat kwantiteit boven kwaliteit. Je bent een vallende machine, en niet van een sniper. Gebruik de eerste paar foto ‘ s om te meten hoeveel kracht je nodig hebt om de bal in de basket (niets, maar netto is makkelijker en sneller dan de banken de bal uit het bord), en dan zorg ervoor dat je in de rij stond een nieuwe bal de tweede die je hebt uitgebracht uw schot. Herhaal de procedure indien nodig voor hoeveel seconden het spel loopt. Vier uw krankzinnig score.

Advertentie

En als je echt wilt om indruk te maken op uw vrienden met uw arcade-basketbal vaardigheden, zijn er altijd twee handen aanpak:

Skee-Ball

Dit geeft me angst, zoals ik altijd al erg op Skee-Ball en zal waarschijnlijk altijd vreselijk in Skee-Ball. Terwijl ik het gevoel beheersen van dit spel is alles over de oefening en herhaling, blijkbaar is het buigen van je knieën terwijl je gooien is een goede methode om ervoor te zorgen dat u niet het stuiteren van de bal op de baan—die de juistheid van uw schoot, in plaats van voorzichtig te rollen. Wanneer in twijfel, net als Lil Jon en krijg laag bij de grond.

Advertentie

Terwijl sommige mensen streven naar het gat, ik heb gemerkt dat anderen graag bank de bal in het gat door het targeten van een specifieke plek op de muur in de buurt van het gat dat je wilt. Het is een stuk makkelijker om dit te zien in actie dan het visualiseren, dus hier is een voorbeeld van wat ik bedoel:

Zoals altijd, het handhaven van een consistente vorm is de sleutel. Hoe meer je speelt, hoe meer je zult beginnen te achterhalen van de patroon voor precies hoe ver terug je wilt om uw arm, hoeveel kracht je wilt toepassen op de bal, et cetera. Uw houding is van cruciaal belang, ook als Skee-Ball team captain CarneyVorous schreef vorig jaar:

«Je zou nooit denken, maar skeeball is 80% lager lichaam. Uw houding is het belangrijkste onderdeel van je spel. Iedereen houding is uniek, dus erachter te komen waar uw voeten moeten worden om voor u het meest comfortabel en voor de snelheid die je wilt. Voor mijn houding, ik moet mijn linker voet stevig en bekleed met de binnenste rand van de linker bumper. Mijn rechter been kruisen achter mijn linker en mijn rechter voet op de punt van de tenen, dus ik ben balanceren een beetje met mijn kern en ook op mezelf een beetje naar voren.»

Advertentie

Ook als u gewoon een gevoel te krijgen voor het spel, wees niet bang om te gaan voor lagere punten. Verleidelijk het ook mogelijk om te beginnen met het gooien van de bal op de moeilijkste hoek spot—honderd punten, of hoe u uw spel telt het—gaan voor de bovenste plek in het midden of iets onder het (voor minder punten), is een prima strategie. Wilt u niet verbrandt door consequent ontbreekt het moeilijkste shot wanneer kunt u het bouwen van uw spier-geheugen en meer punten verdienen, in het algemeen, richt je op iets wat een beetje makkelijker.

Air hockey

Air hockey geeft me ook angst, omdat ik steevast eindigen het spelen van een van mijn vrienden die graag met het inslaan van de puck als een boze Hulk. Snelheid is belangrijk om te winnen bij air hockey, omdat het een stuk makkelijker om een schildpad dan een kogel, maar het beheersen van het spel bestaat uit twee woorden: controle en overtreding.

Advertentie

Terwijl u kunt waarschijnlijk wegkomen met slechts slaande recht op de foto ‘ s bij beginnende spelers, beter air hockey spelers zullen in staat zijn om zich te verdedigen tegen dat vrij goed, tenzij je goed in nep-outs. Aanvallen op de hoek is lastiger te blokkeren. En zelfs als je tegenstander succesvol is, moet u mogelijk een schot op een snelle, rechte weg (of een andere haakse aanslag) op het deel van het doel waarvoor u ze hebt achtergelaten bloot. Dat is vooral het geval als ze waren niet in staat om toe te voegen veel macht aan hun blok en je kunt profiteren van de ricochet.

Het benutten van je tegenstander natuurlijke neiging om te bewegen hun verdediging in dezelfde richting verplaatst als uw overtreding kan ook een snelle en gemakkelijke manier om te winnen:

Terwijl je het niet kunt negeren verdediging in air hockey, ik denk dat je meer succes, vooral tegen meer amateur-spelers—door te gaan nadat ze als een sith. Als je met vier keer zo veel schoten op doel als je tegenstander, je gaat te hebben veel betere kansen om te scoren en met een beetje geluk, je zult ze dragen uit het spervuur van vliegende pucks.

Advertentie

Als, of wanneer, u moet een beetje van een adempauze, gebruik de driehoek techniek voor het beschermen van uw doel:

Een ding heb ik nog niet behandeld in deze korte roundup van de tips is uw grip. Dat is een zeer persoonlijke keuze, dus ik heb geen grote strategieën voor je er, anders dan op te merken dat wat grip moeten geven u veel van de slagkracht via de vingers, pols en arm. Geen grip het centrum van de spits als je het grijpen van de noodrem op uw auto; probeer het plaatsen van een combinatie van de vingers in de gebogen groef tussen het centrum en de randen, die moet helpen uw snelheid, opvallend, en een uitvlucht.

Advertentie

Stacker

Hoe gemakkelijk lijkt het. Je staren naar een scherm, tik op een knop om het uitlijnen van een blok aan de top van het blok eronder, en je herhaalt dit een paar keer totdat de stapel raakt de bovenkant van het scherm. U dan winnen van een groot bedrag van de kaartjes, een aantal fantastische prijs, of de validatie die u verslagen van een van de moeilijker games uw arcade biedt.

Ten eerste, laat mij dit aanbieden ontnuchterend advies: Als het een digitaal spel, diegenen die het kunnen knoeien met hoe het spel werkt—het spel van de totale moeilijkheid, de uitbetalingen, et cetera. Dat is de reden waarom ik vasthouden aan de games die vereisen meer fysieke vaardigheden, maar het is moeilijk om te weigeren de ongelooflijke uitbetalingen sommige van deze lastiger titels kunnen geven (als je wint).

Advertentie

Ik ben vreselijk in de Uitlegtafel (en soortgelijke varianten, net als het spel waar je balancing blokken op elkaar), dus ik laat het aan de professionals om te helpen met dit. Als een Stapelaar liefhebber schreef:

De eerste truc is nooit luisteren naar de muziek. Het klinkt als de maat komt overeen met de beweging van de blokken, en dat doet het op het eerste. Maar hoe dichter je bij de top, de meer en meer iets schuin de muziek is aan de beweging, het is bedoeld om u af te werpen.

Ten tweede, nooit bouwen in het midden van het scherm. Wanneer de blokken te verplaatsen van links naar rechts, schuif ze recht uit het scherm, en vervolgens op «bounce back» op het scherm. Dat «bounce back» — tijd kan VARIËREN, zelfs licht, en kunnen gooien uit uw spel. Door het plukken van één kant -voor mij, ik kies het recht, want ik ben linkshandig — en het bouwen van de stack er, want het geeft mij de langste tijd voor te bereiden voor mijn volgende staking als de blokken over het scherm verplaatsen.

Het bouwen van de stapel in het midden is het SLECHTSTE idee, want het geeft je de minste hoeveelheid tijd na een «bounce back» van de rand om te reageren, maar iedereen heeft de neiging om het gebruik van de center denken dat het de beste plaats. Elke winst die ik had is door het bouwen van een toren tegen de zijkant van het scherm.

En ten derde, onderzoeken of het grote prijzen. Is het apparaat op voorraad recht op? Als dat zo is, is de kans groot dat onlangs opnieuw gevuld, en de kans op een win lager zijn. Als u een bezoek aan de dezelfde machine twee keer een paar dagen/weken uit elkaar, en de items zijn de verschillen/vermist, een win heeft plaatsgevonden, ook het resetten van de win teller. Echter, als u een bezoek het een paar dagen/weken van elkaar en het grote prijzen zijn hetzelfde, je kansen zijn veel beter als er speelt, maar niet wint.

Advertentie

Klinkt makkelijk, toch?

Spin-N-Winnen

Je hebt zeker gezien dit spel (of een andere variant van dit spel) voor. Indien niet, hier is de basis instellingen: Er is een grote cirkel met een stel lampen (of Led). U plaatst uw wijk/token/wat dan ook, en de lampen of LEDs cyclus te creëren de illusie van een «licht» draait rond de cirkel. Wanneer je op de knop het licht stopt op welke lamp of LED-zijn op, en je krijgt een bepaalde beloning. Uw doel is om te stoppen met het licht op de jackpot plek, dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan.

Dit spel lijkt alsof het alle fysieke vaardigheid en timing—zeker waar—maar dat betekent niet dat het is vergrendeld. Nogmaals, degenen die het spel in hun hotel kunnen aanpassen van de moeilijkheid van het spel als zij dat nodig achten. Als een Redditor beschrijft:

«Toen ik speelde, de moeilijkheidsgraad voor de jackpot was 6 milliseconden. Om dit in perspectief, een paar dingen: De timing van het venster voor de exploitant beschikbaar tussen 2 en 20 milliseconden. De out of the box fabrieksinstelling voor Spin-N-Winnen is 5 milliseconden. En toen was ik in staat om te raken van ongeveer 1 op de 4 games, en ‘Captain Fecktard’ — de AP dat is niet in goede genaden in onze winkel, verboden werd eerder en dan mag terug — vaak werd gemiddeld dichter bij 1 van de 3. Op dit punt, AP levensvatbaar was op Spin — maar OOK levensvatbaar zijn als er mensen waren die niet een gevoel van wat voor een redelijke uitbetaling limiet hameren elders.

Als algemene Instellingen zijn ingevoerd, kort na Tippin’ Bloks had de software gewijzigd, wordt de instelling gewijzigd naar 4 milliseconden.

Ik kon niet langer 1 hit van elk 4 bij deze instelling, en voor de korte tijd dat ik heb geprobeerd om het te spelen zoals dichter naar de 1/8.

Dat gezegd hebbende, er zijn winkels die niet zijn ingesteld op de standaard. Ik zal niet zeggen ‘goed ingesteld’, omdat er in sommige staten, wettelijke regelingen voor het spellen van vaardigheid die ze nodig hebben om een hoger venster voor de jackpot. Arcade wetten zijn raar. NEE, ik zal niet over specifieke winkels, want ik vertrouw niet op deze forum van (momenteel) 5,163 abonnees niet minimaal 20-50 mensen die van start gaat elke nacht of eventueel een verblijf voor 12 uur open te sluiten op een woensdag en ga moord het.»

Advertentie

Is er een truc om Spin-N-Winnen? Ja. En het is bijna honderd procent mentaal. Als je met een recessie of gewoon niet de juiste timing, is het de verantwoordelijkheid op je om weg te lopen. Het is misschien niet jouw schuld; het spel kan slechts worden ingesteld op een zodanige manier dat het ongelooflijk moeilijk is om de spijker exact jackpot licht die u target. Ik ben er zeker van dat u kunt krijgen het winnen van zo nu en dan, maar waarom afval talloze wijken/lopers/credits op iets dat zo moeilijk?

Omgekeerd, als je een Spin-N-Winnen (of soortgelijk spel) dat je vernietigt, denk niet dat dat zal het geval zijn voor elke iteratie van dat spel je in. Als je kan, blijf op het spel voor zo lang mogelijk, omdat je hebt gevonden de ruwe diamant die gaat betalen uit groot—hoop ik.

Kraan games

Weer een ander ongelooflijk eenvoudig spel—u de positie van een kraan over een prijs, u druk op een knop, en de klauw van de magische druppels naar beneden en pakt wat je wilt. Zo simpel is dat.

Als je ooit gezonken is een paar dollar in een van deze arcade games, hebt u waarschijnlijk al krijg het gevoel dat ze niet zijn wat ze lijken op het eerste gezicht. De klauw aan het uiteinde van de kraan altijd lijkt te zijn ongeveer even sterk als een pasgeboren baby, en zou waarschijnlijk strijd om de lift een loofah, laat staan de enorme knuffel die je hoopt te winnen.

Advertentie

In dit geval, er is geen echte strategie die u gebruiken kunt om te winnen van de prijzen die je zoekt, afgezien van de voor de hand liggende tips van «zorg ervoor dat uw claw is een aanlegsteiger waar u het wilt gaan» en «probeer te gaan voor prijzen die niet echt vol in.» Ik denk dat de beste aanpak is om te overwegen de lijn van War Games voordat u afval uw tijd en geld: De enige winnende zet is om niet te spelen.

Volgens een arcade-eigenaar, die werd geciteerd in een artikel over 2012 Smithsonian.com:

De meeste machines hebben een CMS (Commando-Module-Instellingen) waarmee de eigenaar voor het wijzigen van een paar factoren:

* De kans om te winnen. Win/Loose, meestal 1/12 In Cali of 1/15 In Nevada!

* PSI van de klauw. De meeste scharen zijn 5-8 PSI eigen 10-13 om te grijpen een item. Opmerking de instelling van de module voor de PSI is meestal handleiding zijn er veren op de klauw die weinig rode markeringen. De module zal u vertellen welke mark draai de veer voor het gewenste effect 🙂

* Kosten/Aanvaard Geld. Zowel DBA(Dollar Bill-Acceptor) of een Munt

Volgens de wet van Californië mijn klauwen zijn ingesteld op 1/12 wat betekent 1/12 spelers hebben een kans om te winnen. Het voorbeeld dat ik gebruikt voor een ‘toy’ vereist 10 PSI op te heffen. Mijn klauw tijdens 11/12 probeert toepassing 4-6 PSI, of net genoeg om te shuffelen of nauwelijks halen. Tijdens de 1/12 probeert de klauw van toepassing 9-11 PSI, soms picking it up en neer te zetten, succes 🙂

Advertentie

En, nee, de «lijn de sleutel in het gat, zodat u een prijs wint» het spel is niet veel beter. Vanaf dat dezelfde Reddit draad geciteerd in het Smithsonian stuk:

«Wanneer de technologie kwam om het te installeren, hij vroeg «wil je automatisch verliest geïnstalleerd?’

Ik was als ‘Wat?? Auto verliest? Klinkt verdacht?’

Blijkt dat bepaalde machine heeft een algoritme dat weet elke X/Y/Z van de sleutel gat. Dus zeg in om een prijs te winnen moet uw sleutel op 50/50/10. als je de juiste line-up op 50/50/50 de positie wordt doorgegeven aan een CMS dat kleine voegt een 1 of 2 graden wijziging te voorkomen dat je te winnen. De enige manier om dit op te lossen is het doel van lage en links/rechts totdat u de manier waarop het apparaat is te veranderen.»

Advertentie

Oof.

Het ‘Touwtje Springen’ spel

Ah, Jumpin’ Jackpot. Hoewel dit waarschijnlijk een van de weinige arcade games die daadwerkelijk zou kunnen leiden dat u het breken van een zweet terwijl je probeert om tickets te winnen, u hoeft niet te krijgen kramp in de benen de machine te verslaan op dit ene.

Advertentie

Het uitgangspunt van het spel is eenvoudig. Een licht reist rond in een cirkel. Uw taak is om te springen, zodat het niet «hit» u—echt, dus het is niet geactiveerd op hetzelfde moment je staat op de drukgevoelige pads.

De truc om te winnen deze is eenvoudig. Zo lang als de arcade-exploitanten geven je geen verdriet, staan niet op het pad op alle. In plaats daarvan, gebruik je handen om te simuleren springen. Je zult een veel nauwkeuriger en veel minder moe als je plan is om het park zelf op dit spel voor een bepaalde tijd.

Advertentie