Ik ben Teresa de Jongere, Voorzitter van de Mevrouw Stichting voor Vrouwen, en Dit Is Hoe ik Werk

0
12

Hoe ik WorkThe Hoe ik Werk-reeks vraagt helden, deskundigen, en om productieve mensen te delen, snelkoppelingen, werkruimten, routines, en meer.

«Bij de Mevrouw Stichting voor Vrouwen, wij geloven in een rechtvaardige en veilige wereld waar de macht en een mogelijkheid zijn niet beperkt door geslacht, ras, klasse, seksuele geaardheid, seksuele identiteit, handicap of leeftijd,» zegt foundation, voorzitter en CEO van Teresa Jongere, onder vermelding van de feministische stichting is de verklaring van de visie. We spraken met haar over haar carrière in filantropie en het beleid van de regering, en hoe zij wijst de Mevrouw Stichting te voldoen aan de volledige visie.

Huidige optreden: President en CEO van de Mevrouw Stichting voor Vrouwen
Locatie: Brooklyn, NY
Huidige computer: Dell Laptop
Huidige mobiele apparaat: Pixel 2 XL
Een woord dat het beste beschrijft hoe u werkt: het Opzettelijk

Ik daag u uit om het soort vrouw dat wanneer uw voeten de grond raken in de ochtend de duivel zegt, ‘Oh shit, ze is boven.’Eerste van alles, ons iets vertellen over je achtergrond en hoe je gekomen waar je nu bent.

Opgroeien in Noord-Dakota, ik wist meer over de landbouw dan het feminisme. Maar als een leven lang Girl Scout, ik wist altijd al dat ik wilde de wereld veranderen. Tijdens mijn professionele leven is vol van links draait, deze waarde is een katalysator voor elke weg die ik heb genomen.

Ik was een van de eerste generatie student aan de Universiteit van North Dakota toen ik ging in mijn derde jaar een nanny in Connecticut. Deze ervaring legde de basis voor een goed begrip van het privilege, en liet me uit de eerste hand de diepe verschillen tussen klasse en ras. Toen ik terug ging naar school afmaken, ik wist dat ik wilde maken van een impact op de wereld.

Mijn eerste roeping was de ontwikkeling van de jeugd Kamp Directeur karin van den Camp, waar ik werkte, een gelijk speelveld te creëren voor de jongeren wonen in een stedelijke omgeving. Mijn carrière gedraaid weer wanneer ik draaide me om beleid te werk als Executive Director van de ACLU van Connecticut gericht op reproductieve rechten en juveniele justitie. Vanaf daar ging ik naar de regering en diende als Executive Director van de Connecticut Permanente Commissie voor de Status van Vrouwen, waardoor ik volledig waarderen van de impact op het beleid heeft op het leven van vrouwen.

Advertentie

De laatste en meest recente verschuiving in de wereld van de filantropie toen ik werd President en CEO van de eerste publieke vrouwen stichting, de Mevrouw Stichting voor Vrouwen, dat al meer dan 45 jaar geleden.

Jongere office, met agenda muur

Ons door een recente werkdag.

Deze taak is als ADHD voor de feministische geen twee dagen zijn nooit hetzelfde. Een dag kan worden gericht op de bijeenkomsten met de filantropische of zakelijk leiders, terwijl de andere kan worden besteed bij een gesubsidieerde bijeenroeping of het spreken op een conferentie over het investeren in vrouwen en meisjes van kleur. Of kan ik me in onze Brooklyn kantoor te zorgen dat onze controle is klaar om te gaan en het creëren van strategieën te verhogen vrouwenstemmen bij dag, en het bijwonen van een donor waardering cocktail receptie voor het zien van Gloria: Een Leven in de nacht.

50-60% van mijn werk is reizen door de Verenigde Staten aan een aantal van de meest badass feministen en activisten in het hele land. Die dagen zijn altijd inspirerend, maar kan ook vermoeiend zijn! Deze dagen zijn vol van persoonlijke interacties, of het ontbijt vergaderingen, toespraken, leermogelijkheden of vergadering met een klas vol studenten. ‘S avonds vaak afgesloten met een diner en strategie discussies over hoe om vooraf het werk van gelijkheid van mannen en ondersteuning van de vrouwen van kleur binnen de gemeenschap zit ik in.

Wat apps, gadgets of tools kan je niet leven zonder?

Ik weet ik ben niet alleen in deze, maar als ik verloor mijn telefoon zou ik niet weten waar te gaan of wat te doen. Het houdt me georganiseerd en papiervrij te werken met Evernote als ik uit ben op vergaderingen, houdt mij op de hoogte van alles en iedereen met Facebook, en houdt me gezond met iHeartRadio het voeden van de beat van het leven in mijn oren.

Wat is uw workspace setup eruit?

Op het moment dat u stap in mijn kantoor kan je vertellen dat ik ben een zeer visuele persoon. Ik werk omringd door muren vol van feministische kunst en berichten, een kaart van de VS, een gigantische agenda, en een schilderachtig uitzicht op de East Side van Manhattan. Direct voor mij, ik heb drie schermen, die gecompenseerd worden door planten in de kamer om te helpen zorgen voor rust. Wanneer het is schoon, er is een zeer opzettelijke feng shui aanpak!

Advertentie

Wat is uw favoriete sneltoetsen of hack?

Ik altijd:

  • Pak als ik terugkom van een reis, zelfs als ik vertrek de volgende dag weer.
  • POP vergaderagenda ‘ s als strategie voor het waarborgen van elke vergadering wordt een opzet en heeft een duidelijk doel, doelstelling en resultaten.
  • Misschien nog wel belangrijker is, verwarm de room alvorens het in mijn koffie, dus het blijft warm voor meer.
Met Mevrouw Stichting Founding Mother Gloria Steinem, die een award voor Angeline Echeverria van El Pueblo, Inc.Foto: Monica Schipper/Getty Images voor Mevrouw Stichting Voor Vrouwen

Hoe kan je houden van wat je moet doen?

Ik heb een agenda die vult een hele muur van mijn kantoor dit is niet overdreven! Ik neem naast een bureau-agenda, tape, elke maand om mijn muur, en de kleur-code dagen op basis van mijn reizen, vergaderingen, fondsenwerving, en spreken mogelijkheden. Ik zorg ervoor dat op te merken wanneer mijn leadership team, en iedereen die ik begeleid, is op vakantie in de komende twaalf maanden. Hoewel dit ook op mijn telefoon, het is de sleutel om het gehele jaar vastgelegd in de voorzijde van mij.

Wie zijn de mensen die u helpen om dingen gedaan te krijgen, en hoe kun je op rekenen?

Om te leven uit ons credo om volledig te vertrouwen op vrouwen, ik ben niet een micromanager en het vertrouwen van de vrouwen waarmee ik werk zijn zo toegewijd aan het geslacht van het eigen vermogen en de missie en visie van de stichting is als ik ben. Wij zijn een kleine organisatie, zodat we allemaal samen te werken en vertrouwen op elkaar; iedereen heeft een rol te spelen. Ik heb een hoog kaliber Leadership Team dat zorg draagt voor de financiering en activiteiten alsmede programmatische werk, dat maakt mij verantwoordelijk te zijn voor andere gebieden, van het bestuur en fondsenwerving, voor het opbouwen van relaties en het wordt op de grond met onze gesubsidieerde partners.

Hoe kan je opladen of een pauze nemen?

Wandelen en buiten te zijn, of het lopen over het park door mijn appartement op te nemen of een zeldzame vakantie naar Alaska.

Advertentie

Wat houdt me op de been en laadt me elke dag is het feit dat er andere geweldige mensen, elk met een stuk van de problemen waarmee we geconfronteerd worden. Het kan overweldigend om te zien van het patriarchaat voortdurend ontkennen van vrouwen lichamelijke autonomie, het scheiden van kinderen van hun ouders en hen te verliezen in het systeem, en het voeren van aanvallen op Zwarte en bruine lichamen op een dagelijkse basis. Maar als ik slechts één ding elke dag, ik weet dat ik bezig ben met mijn stuk te vaardigen wijzigen.

Met de gasten aan de Mevrouw Stichting 2019 Gloria AwardsPhoto: Astrid Stawiarz/Getty Images voor Mevrouw Stichting Voor Vrouwen

Wat is jouw favoriete project?

Ik vind grote vreugde een Meisje Scout leider en begeleiding van de studenten op de Ethel Walker School, waar ik een trustee op het bord.

Wat zijn je momenteel aan het lezen bent, of wat raden jullie aan?

Pushout door Monique Morris, Slechte Feministische Roxane Homo ‘ s, en Het Excuus van Eve Ensler.

Kunt u een afspeellijst die u hebt gemaakt, of het nu voor werk of elders?

De 2019 Mevrouw Foundation Gala playlist!

Wie zou u graag zien dat het antwoord op deze vragen?

Onze gesubsidieerde partners en de Mevrouw Foundation team.

Advertentie

Wat is het beste advies dat u ooit kreeg?

Ik daag u uit om het soort vrouw dat wanneer uw voeten de grond raken in de ochtend de duivel zegt, «Oh shit, ze is boven.»

Wat is een probleem dat je nog steeds probeert op te lossen?

Bij de Mevrouw Stichting voor Vrouwen, wij geloven in een rechtvaardige en veilige wereld waar de macht en een mogelijkheid zijn niet beperkt door geslacht, ras, klasse, seksuele geaardheid, seksuele identiteit, handicap of leeftijd. Wij geloven dat rechtvaardigheid en inclusie zijn de hoekstenen van een echte democratie, waarin de waarde en de waardigheid van elke persoon worden gewaardeerd.

Om het bereiken van onze visie voor de wereld, ik geloof dat we nodig hebben om het fonds meer vrouwen en meisje-led-organisaties in de VS en ze vertrouwen om te komen met oplossingen om te helpen en te genezen van hun gemeenschappen. Het zal de financiële betrokkenheid van elke persoon om te bouwen van vrouwen in de collectieve kracht—zal u bij ons in deze strijd?