Het maken van een Perfect Kopje Koffie met Deze Brouwen Ratio Grafieken

0
22
Foto: Natanja Grün (Unsplash

Een lekker kopje koffie is één van de simpele geneugten in het leven. Maar net zo algemeen als de koffie op is, is het verrassend moeilijk te vinden (of maken) echt goede koffie. Zeker, sommige van die neer komt is dat de bonen, maar meer dan dat, de verhouding van koffie tot water is de sleutel tot het maken van een grote beker van joe. In andere woorden, zelfs als u de duurste ambachtelijke gebrande bonen, als je ratio is uit, het hele ding kon proeven bruto.

Gelukkig, de koffie mensen op De Zwarte Beer Micro Roastery hebben gemaakt van een grafiek van de hand, met de juiste hoeveelheid water te gebruiken met uw vers gemalen koffie. Zie:

Screenshot: De Zwarte Beer Micro Roastery

Advertentie

Beslissen hoeveel kopjes koffie u nodig hebt om te maken, zie hoeveel koffie u moet gebruiken (gram, gram, theelepels, eetlepels of kopjes) en voeg de bijbehorende hoeveelheid water. De meeste mensen zullen gebruik maken theelepels of eetlepels voor het meten van de koffie, dus die zijn geschreven in hele getallen, terwijl ons en gram vallen in fracties. Als je dat serieus bent over je koffie, een weegschaal en gebruik de kenner van het diagram.

Als u niet zeker bent, uw beste inzet is om een fout aan de kant van het maken van sterkere koffie. U kunt altijd houw het af met water als je wilt om het te maken zwakker, maar het is moeilijker om de andere kant op. (Maar niet onmogelijk: een snelle (maar waarschijnlijk niet de lekkerste) manier is om toe te voegen een schepje oploskoffie uw zwakke gezette koffie.) En vergeet niet: zoals de meeste dingen, hoe u graag uw koffie naar smaak kan heel persoonlijk, dus wees niet bang om te spelen met de ratio ‘ s als er iets odens geen smaak recht.

Natuurlijk, de koffie-te-water verhouding is slechts een deel van het maken van goede koffie. U kunt leren de beeldende kunst in meer detail met onze complete gids voor het brouwen van de perfecte kop.

Advertentie

Dit verhaal werd oorspronkelijk gepubliceerd op 10/13/14 en is bijgewerkt op 6/14/19 om meer gedegen en actuele informatie.