Hoe je in het Verleden Paywalls in Chrome ‘ s Incognito-Modus

0
41

Chrome: Als iemand die besteedt heel wat tijd door te surfen op het nieuws van verschillende sites op het web, het is frustrerend voor een ontmoeting met de paywall na paywall na paywall—vooral wanneer een site of de auteur ‘ s eigen social media-feed is het een aftroggelen u om te klik en lees een artikel in de eerste plaats.

Afhankelijk van de browser die u gebruikt, kunt u meestal omzeilen de meeste sites’ paywalls door eenvoudig over te schakelen naar de «eigen» of «incognito’ — modus, wat het ook heet op uw specifieke browser. Echter, sommige websites zijn meer creatieve tegenwoordig. Ze ziet je kleine truc en beperken je van het bekijken van hun inhoud—hoest De New York Times hoest.

Advertentie

Screenshot: David Murphy

We hebben eerder gesproken over een speciale vlag kunt u wijzigen in de instellingen van Chrome die moet voorkomen dat websites in staat om te vertellen dat je de Incognitomodus te gebruiken. Als Chrome, 74, het werkte niet heel goed. (Tenminste, de sites die ik bezocht nog zou kunnen achterhalen mijn grappen en grollen.)

Nu, als u een upgrade van uw browser Chrome 75—klik op de triple-dot-pictogram in de rechter bovenhoek, klik op Help en klik op «Over Google Chrome»—dit trucje eigenlijk lijkt het weer te werken. In te schakelen (als u nog niet eerder), typ chrome://flags ‘in uw adresbalk, zoeken naar de zin «bestandssysteem» en kies «Ingeschakeld» op het drop-down menu voor de «Bestandssysteem-API in de Incognito» instelling.

Advertentie

Screenshot: David Murphy

Als u wilt om een beetje wilder, je kon ook ga je gang en download de onlangs vrijgegeven Beta channel-versie van Chrome 76. Deze versie van Google ‘ s browser schakelt automatisch de Bestandssysteem-API tweak standaard—een van de functies waar ik het meest naar voor wanneer de definitieve versie van de browser gaat live in eind juli.

Hoe om te testen of uw browser is het verbergen van de Incognitomodus

U weet waarschijnlijk wel vrij snel als Chrome tweaks succesvol langs de paywalls op de websites die je frequent. Echter, als u wilt een snellere (of secundaire) manier om te controleren of deze uit kunt u naar de vreemde naam website jsfiddle.net/w49x9f1a/, die een snelle test om te kijken of hij u kan vertellen dat Chrome wordt uitgevoerd in de Incognitomodus bent of niet.

Advertentie

Screenshot: David Murphy

Het doel? Om ervoor te zorgen dat deze website zegt uw browser is niet actief Incognito-modus wanneer deze is. Als de site wordt gedetecteerd door de Incognito-modus, dat er iets mis is: Je bent ofwel werkt met een oudere versie van Chrome, heb je niet de eerder genoemde vlag correct, of er is iets verkeerd over Chrome uitvoering van het Bestandssysteem API in de Incognitomodus.

Ik denk niet dat Google de ontwikkelaars zijn van plan om te knoeien met de implementatie up, maar ik weet zeker dat uitgevers champing op het bit om nieuwe manieren te vinden om te zien als je de Incognitomodus te gebruiken op hun websites. Het kat-en-muis-spel blijft.

Advertentie