Hvordan til Automatisk at Lukke Safari Faner på Din iPhone

0
28
Billede: Pexels

Jeg nok bruge min telefon til at søge efter mindst en halv snes ting på nettet hver dag, ofte flere. For hver søgning eller besøg på en favorit hjemmeside, jeg instinktivt åbne en ny fane. I sidste ende, det betyder, at jeg har et temmelig betydeligt antal af faner åbne på min telefon.

Med iOS 13, har Apple indbygget en løsning på problemet i form af en funktion, der giver dig mulighed for at indstille disse faner til at lukker automatisk efter en periode. Det betyder, at du kan sætte ting op, så faner udløber automatisk efter en dag, uge eller måned, så du behøver ikke at gå ind og lukke manuelt dem på din egen (eller spekulerer på, hvorfor du har åbnet dem i første omgang). Macworld har påpeget det har tidligere i denne uge.

Her er hvordan man bruger det selv:

  • Åbn Indstillinger
  • Rul ned til Safari
  • På den næste side, skal du rulle ned, indtil du kan se Faner afsnit
  • Tryk på Luk Faner nederst i menuen
  • Vælg den tidsperiode, du ønsker til faner for at holde åbent på næste side

Som standard, vil Apple holde denne er indstillet til manuel, men du kan vælge, at de faner tæt efter en dag, en uge eller en måned så godt.

Jeg ville personligt foreslå ugen mulighed. Mens jeg har helt sikkert fundet mig selv gå tilbage til at genåbne faner, som jeg havde åbne dagen før, det er usædvanligt sjældent, at jeg vil faktisk gå tilbage og se på en uge gamle fane. I de tilfælde, hvor jeg har brug for, at oplysninger igen, er jeg ofte ender med at åbne en ny fane helt i stedet for.

At sagde, at du gør dig. Vælg den indstilling der fungerer bedst for dig, selv hvis det betyder at forlade de åbne faner, indtil telefonen fløjten.