Hoe Houd Je Potlood wegrollen

0
33
Foto: Claire Lager

Als u me kent, weet je dat ik haat het als dingen wegrollen. Dingen die rol weg slow me down, en ze dwingen me om ze op te halen. Het is lastig, en ik ben gewend aan een gemakkelijk leven.

Hoe Houd u Uw Ei wegrollen

Eieren hou van twee dingen te doen: roll rond en breken. Dit is lastig op zijn best en rommelig in het slechtste geval, …

Lees meer Lees

Advertentie

Dus, natuurlijk, toen mijn Editor-in-Chief liet een potlood rollen preventie hacken Slap, ik was zo blij. Als dit niet een probleem dat je moet vast, waarschijnlijk omdat je meer van een pen persoon—pennen hebben deksels met clippy onderdelen die ervoor zorgen dat ze wegrollen. Maar mensen die handige dingen, of mensen die gewoon liever het gladde contrast van grafiet, weet dat de strijd al te goed. (Tenzij ze gebruik maken van de platte timmerman potloden, die ook een hack.)

Hoe dan ook, je kunt wel zeggen van de bovenstaande foto, maar alles wat je hoeft te doen is het maken van een potlood minder gevoelig voor wegrollen is wikkel een stukje tape er omheen zodat de tape steekt als een klein vlaggetje. De tape stopt elke rollen voordat het begint, en je potlood blijft op de tafel.

Advertentie

Vlag van Uw Shop Potlood | familie klusjesman