Hoe ter Plaatse de Nieuwe Nintendo-Switch Met Betere Levensduur van de Batterij—en te Voorkomen dat per Ongeluk het Kopen van de Oude

0
15
Foto: Pixabay

Nieuwe modellen van Nintendo ‘s console Switch zijn nu beschikbaar in de winkelrekken in bepaalde regio’ s en zal uitrollen naar andere markten snel. In tegenstelling tot de kleinere, draagbaarheid-gericht Schakelaar Lite, de bijgewerkte Nintendo Schakelaar is identiek qua functionaliteit aan de modellen die beschikbaar zijn sinds de console debuteerde in Maart 2016; dit is niet een nieuwe console.

Alle modellen van de Nintendo Schakelaar dezelfde games (Schakelaar Lite meegeleverd), maar de «nieuwe» Switch heeft gewoon een iets efficiënter chipset en een langere batterijduur—van 4,5 tot negen uur, in tegenstelling tot de originele versie (2,5 tot 6,5 uur—en beide versies van de console beschikbaar zijn voor dezelfde prijs van $299,99 euro.

Advertentie

Als u tevreden bent met uw huidige Switch, er is geen noodzaak om te upgraden aangezien de wijzigingen zijn minimaal. Echter, als je nog niet gekocht, maar men wil (of zijn onvermurwbaar over het hebben van de best mogelijke hardware) moet u de extra inspanning om de het nieuwe model.

Verschillende dozen

De makkelijkste manier om te zoeken naar een van de nieuwe Switch-modellen is om het hoofd naar de dichtstbijzijnde winkel en zoeken naar de console in persoon. Dit is omdat de nieuwe functies van de Switch discernibly verschillende verpakkingen in vergelijking met de oudere modellen.

Advertentie

Schakelaars met de betere levensduur van de batterij hebben een all-rode doos, en met name, niet een hand in het product fotografie. De oudere versies hebben een rood en een grijs-pakket, door vergelijking, en een menselijke hand houden van de console. Hier is een side-by-side vergelijking van de pakketten:

De nieuwe Switch-pakket aan de linkerkant, tegenover de oudere versie aan de rechterkant.Afbeelding: Nintendo

Advertentie

Serial codes en model nummers

Online winkelen is een beetje meer een uitdaging, want je kunt het niet controleren van de fysieke verpakkingen zelf, en omdat alleen bepaalde retailers zijn de afbakening tussen de twee modellen. Bijvoorbeeld Amazon, B&H, en Best Buy hebben allemaal aparte lijsten voor de modellen met een hogere levensduur van de batterij. Andere winkels kan geen onderscheid omdat beide modellen zijn in wezen dezelfde console, maar toch zijn er manieren om te controleren voor de modellen met verhoogde levensduur van de batterij.

Advertentie

Schakelaars met de uitgebreide batterij van serienummers die beginnen met «XKW,» en de volgende modelnummers:

  • HADSKABAA voor eenheden met blauw/rood Joycons.
  • HADSKAAAA voor eenheden met grijze Joycons.
  • of HAC-001(-01)

Het model nummer voor oudere Schakelaars HAC-001—let op het ontbreken van de (-01) achtervoegsel, dat is alleen beschikbaar op modellen met een betere levensduur van de batterij.

Advertentie