iPhone musikk fans, fryde seg: Siri kan endelig snakke med Spotify

0
44

Det er ingen hemmelighet at det er hard konkurranse mellom Apple og Spotify for dominans over musikk-streaming plass, men hvis de siste rapportene er å bli trodd, de to selskapene er ute etter å inngå kompromisser for å få til sine brukere.

Ved å bruke Siri til å spille av musikk på en Apple-enheten har, så langt, vært sårt mangler evne til å trekke opp noe via Spotify – en manglende evne til hensikt å oppmuntre til mer iPhone, iPad og Apple-Hjem-enheter å bruke de opprinnelige Apple Musikk-tjenesten i stedet.

Som rapportert av Informasjon, men de to tech selskaper er i diskusjoner for å tillate Spotify-funksjonaliteten via Siri stemme assistent, «i henhold til tre personer som er kjent med diskusjoner».

  • Apple Musikk vs Spotify: streaming av musikk titans gå head-to-head
  • Apple er å bestille opp eksklusive podcaster til å ta på Spotify og Amazon: rapport
  • Spotify har dobbelt så mange betalende abonnenter som Apple Musikk

Tidligere i år, Spotify arkivert en offisiell klage til Eu-Kommisjonen over konkurransebegrensende praksis satt på plass av Apple. Dette var en omfattende påstanden, og inkluderte mange eksempler på atferd som blokkerte Spotify og andre musikk-streaming tjenester fra ganske konkurrerer med Apples Musikk.

Mens det er ingen ord om noen av disse andre klager tas opp i den rapporterte diskusjoner, Siri kompatibilitet problemet er tilsynelatende blir sett på i forhold til nye verktøy (i tillegg til SiriKit) at Apple er å gi lyd app-utviklere for å integrere med sin stemme assistent.

  • Apple å bli etterforsket av Eu-Kommisjonen for konkurransebegrensende atferd

Hvis kilden er å bli trodd, Apple Musikk vil fortsatt være standard-alternativet når du spør Siri til å spille musikk, men antagelig vil du være i stand til å angi bruker av Spotify i talekommando.

Mens det er ikke en sikker ting – forventer Siri til å begynne å spille fint med Spotify – det kan komme med lanseringen av iOS-13, som er den første utgaven av operativsystemet til har den oppdaterte versjonen av SiriKit blir diskutert.

  • Fikk AirPods? Du kan snart dele sanger med en venn takk til SiriKit