Overweeg de Aanschaf van Microsoft Office Voordat Het Wordt een Abonnement

0
16
Screenshot: David Murphy

Het goede nieuws: Je kunt nog steeds kopen een zelfstandige versie van Microsoft Office (voor nu) in plaats van het betalen van Microsoft regelmatig geld voor een abonnement. Het slechte nieuws is echter dat je niet meer kunt krijgen een super-goedkope, eenmalig exemplaar van Office via Microsoft ‘ s Home Use-Programma.

Het Programma voor privé-Gebruik toegestaan dat mensen de aankoop van een gereduceerde versie van Microsoft Office te gebruiken op hun pc—ervan uitgaande dat, natuurlijk, dat was het Kantoor al aangeboden op hun werkplek. De kosten voor de verschillende stand-alone versies van Office is slechts $15, maar je zou ook de aankoop van een korting abonnement op Office 365 Persoonlijke of Office 365 voor thuisgebruik voor $49 en $70 respectievelijk een besparing van $20-30.

Advertentie

Microsoft Office 2019: Alles wat Je Moet Weten

Je hebt misschien gemerkt dat Microsoft begonnen met het uitrollen van een nieuwe versie van Microsoft Office begin dit…

Lees meer Lees

Nu, Microsoft heeft verwijderd van de zelfstandige (niet-abonnement) versies van office van de HUP-programma. Als de FAQ leest:

«Microsoft is het updaten van het Home Use-Programma kortingen te bieden op de nieuwste en de meest up-to-date producten zoals Office 365, dat is altijd up-to-date met de premium-versies van Office-apps op al je apparaten. Office Professional Plus 2019 en Office Home and Business 2019 zijn niet meer beschikbaar als Thuis te Gebruiken Programma biedt.»

Advertentie

Alles wat U Nodig heeft om Meester Microsoft Office

Deze week liepen we zien hoe u snel aan de slag met, maken er het beste van, en meester…

Lees meer Lees

Microsoft is niet veranderd u de korting voor Office 365 Persoonlijke of Office 365 voor thuisgebruik, maar het abonnement kost je jaarlijks meer dan als je alleen van plan om het gebruik van Microsoft Office op een computer thuis. Ja, krijg je extra functies op uw mobiele apps en 1TB van OneDrive opslag, dat verzacht de pijn een beetje, maar sommige mensen kunnen gewoon liever een goedkope versie van basic voor Microsoft Office.

Advertentie

Terwijl het bedrijf biedt nog steeds normaal geprijsde versies van Microsoft Office «one-time» versies, reken op ergens tussen de $150 voor Microsoft Office Home & Student 2019 tot een maar liefst $440 voor Microsoft Office Professional 2019. Om deze getallen in perspectief, dat is 2-6 jaar van de regelmatig geprijsd Office 365 Persoonlijke (of ongeveer 1,5–4,5 jaar van Office 365 voor thuisgebruik).

Microsoft is niet gemaakt van een formele verklaring dat het de planning om zich te ontdoen van deze stand-alone versies van Microsoft Office, maar ik zou niet verrast worden in het minst als het bedrijf uiteindelijk doodt hen uit in het voordeel van Office 365-abonnementen. Als je bent dood ingesteld tegen betaling van een jaarlijkse vergoeding voor een tekstverwerker (en vrienden), wilt u misschien om te pick-up een kopie van Office-s one-off versie de volgende keer zie je een grote verkoop—je zou niet in staat zijn om zodra Microsoft kondigt Office 2022 (of een grote 2022 update naar Office 365).

Advertentie

Anders, er is altijd LibreOffice.