Pocophone Poco F2 utgivelsesdato, spesifikasjoner, pris og lekkasjer

0
18

Den Poco F1 trolig var den hotteste debut produktet av alle merker å treffe den Indiske markedet i år. Det endret seg og hva forbrukerne forventer fra rimelige flaggskip, og nå, Poco F2 vil prøve å leve opp til denne arven.

Xiaomi drøm å kjøre i India har vært drevet av bemerkelsesverdig godt priset smarttelefoner for en svært prisfølsomme markedet. Moro faktum, bare Redmi Note-serien av billige smarttelefoner outsell de fleste andre smarttelefon merker. Med ballen i retten, Xiaomi visste at de måtte prøve å gjenskape denne modellen til en høyere pris segmentet. Svaret kom i form av Pocophone, en Xiaomi sub-brand som vil fokusere på gaming-telefoner.

Tilbake i dag, gaming-telefoner var ganske mye bare vanlige smarttelefoner med dristigere design og top-of-the-line spesifikasjoner. Den Poco F1 spikret det aspektet ved å bringe den flaggskip Snapdragon 845 silisium til sub 30K pris segmentet. Dette produktet mix var et mesterstykke og laget F1-en av de mest elsket smarttelefoner for sin tid, spesielt når du bruker mobil-gaming var i gang igjen få trekkraft. India er kjent for å være en prosessor-sentriske markedet, og Poco F1 pirret rett sted.

Selvfølgelig, dette førte til at forbrukerne håper på en Poco F2 som ville beholde det samme DNA, og få utrolige resultater for den prisen. Men det er blitt nesten et år etter lanseringen av den F1, og det er fortsatt ingen ord på eksistensen av F2 fra selskapet, til å stille spørsmål om hvorvidt vi bør også forvente ett på dette punktet.

Klippe til forfølgelse

  •  Hva er det? Etterfølgeren til Poco F1
  •  Da er det ut? I siste kvartal av 2019
  •  Hva vil det koste? Skal starte på under Rs 30K i India

Xiaomi ansatte har kommentert at Pocophone merkevare vil ikke bli avviklet, men deres nåværende fokus er fortsatt på F1. På dette punktet, er det bekreftet at det er mer å komme fra Poco, sannsynligvis ikke som helst snart. Det er fortsatt ikke mye informasjon om Poco F2 rundt, men lekkasjer har dukket opp.

Poco F2 lanseringsdato

En av de viktigste grunnene til at den Poco-F2 kan slippe senere enn siste år er sannsynlig bare på grunn av hvordan komponent oppdateringssykluser har vært i 2019. Når F1 ble avduket, Qualcomm beste brikkesett, Syriner 845 var nesten åtte måneder gammel. Men dette året, Qualcomm gikk foran en enda avduket Snapdragon 855 Pluss i juli som en oppgradering til 855. Å vite Poco, de ønsker å sende med den nyeste brikkesett tilgjengelige.

Den Poco F1 kom da Snapdragon 845 var på slutten av sin livssyklus (og var en av de siste betydelige flaggskipene med at chipset), men Snapdragon 855 Plus er fortsatt relativt nytt, og ingen smarttelefonen på markedet i dag idrett det. Vi antar at Pocophone vil vente en stund til prisene kommer ned, og deretter innlemme det i F2.

Dermed Q4 av 2019 er når Poco F2 bør forventes, og vil være en av de siste flaggskipene til å bli avduket dette året.

Påstått Poco F2 design patenter

Poco F2 spesifikasjoner

Som nevnt, F2 vil leveres med den nyeste Snapdragon 855 Plus-brikkesett med 6 eller 8 gb RAM. Poco vil også legge til noen tweaks som kan forbedre spillopplevelsen på enheten.

I form av design, telefonen er forventet å se veldig lik sin forgjenger med en stor, hakket displayet på forsiden, en polykarbonat tilbake med kameraet utvalg i sentrum og unapologetically tykke for å huse et stort batteri.

Displayet vil holde seg til en FHD+ oppløsning, men kan bli litt høyere, kommer inn på 6.4-tommer. Rykter peker også på en OLED-skjerm med et display fingeravtrykkleser, som vil være et stort steg opp fra den brede hakket LCD-panelet på Poco F1. Noen design patenter arkivert av Xiaomi nylig viser en telefon som ligner veldig mye på det Poco F1, men brakte trendy oppgraderinger som en trippel-kamera oppsett og en punch-hole kamera på forsiden.

Snakker av kameraer, Poco F2 er sannsynlig å komme med trippel kameraoppsett, som kan bestå av en primær og en ultrawide og enten en telelinse eller en dybde sensor. Xiaomi har annonsert at det vil være å bringe 64MP og 108MP bildesensorer til sine smarttelefoner senere dette året, og kunne gjøre en opptreden på Poco F2, så vel. Kameraet ytelse var ikke den mest innflytelsesrike aspekt siste året, og bør bli bedre ved Xiaomi dette året.

Hva ønsker vi å se

Hvis Pocophone ønsker å vinne forbrukernes hjerter igjen, her er noen forslag som skal hjelpe Poco F2:

Premium design

Den Poco F1 hadde en meget funksjonell design, men det var ikke noe spektakulært og så veldig grunnleggende. Legg plast konstruksjon til mix, og den mister noen flere poeng. Xiaomi har flyttet til glass organer for de fleste av sine økonomiske smarttelefoner, og skal være implementert på Poco F2 så vel, hvis det er mulig. Enige om at design er ikke en topp prioritet, men også noe litt mer unikt eller ikoniske vil hjelpe F2 standout.

En bedre skjerm

F1 fulgte med en middelmådig skjerm med ganske store rammer alle rundt, og en ubehagelig fyldigere hakk. Ikke bare bør de fungerer ved å øke skjermen-til-kroppen-forhold, men også forbedre panelet kvalitet. Hvis spill er fortsatt topp prioritet, en litt større eller høyere skjerm vil bli verdsatt. Hvis vi skulle være ønsketenkning, det ville være flott å se Poco F2 bringe en høyere oppdateringsfrekvens vise til budsjett-segmentet.

Større batteri

Den Poco F1 hadde en 4000 mAh batteri i en ganske tykk kropp. Etter den tid F2 kommer, forventer vi dem til å finne en måte å sende med et større batteri, og ikke bare jage en slank midje for estetikk.

Stereo høyttalere

Året er 2019 så lanseringen av flere gaming smarttelefoner som brakte nyere, dristigere design og elementer som dual front skyte høyttalere. Den Poco F2 vil bli plassert som en gaming smarttelefon og bør tilby en oppslukende lydopplevelse, spesielt hvis toppen og bunnen rammer er ikke veldig slank. Hvis ikke, minst ørestykket skal fungere som en ekstra høyttaler.

64MP primære kamera

Xiaomi har vært svært vokal og optimistisk om denne nye 64MP Samsung GW1 bildesensor og har også nevnt at det vil debut på en Redmi enheten. Den Poco F2 er ment for spec junkies, og en imponerende 64MP sensor skal gå en lang vei i å etablere det.

  • Pocophone er ikke død; POCO F2 kommer snart
  • Poco F1 anmeldelse
  • Redmi Note 8 av Xiaomi kommer snart, General Manager bekrefter