Twitter er å gjøre det enklere for brukerne å følge kuratert emner

0
20

Twitter er å komme opp med nye ideer for å forbedre microblogging-området, med tester for tiden i gang for å la brukerne følger bestemte emner, slik at de lett kan få tilgang til innholdet de er interessert i.

Det vil fungere akkurat hvordan det sosiale nettstedet, kan brukerne følge bestemte personer (eller kontoer) – du får velge fra en liste over emner som er kuratert av Twitter (ved hjelp av kunstig intelligens for å fylle listen), og så vil du begynne å se tweets fra forskjellige brukere på det bestemte temaet i tidslinjen din, sammen med de fra brukere du følger.

I dag, velger du Android-brukere å teste den nye funksjonen på fag som er basert rundt idrett, men emnene vil bli utvidet til også å omfatte TV-programmer (pass spoilere), kjendiser og andre populære diskusjoner på plattformen.

Emner som vil være offentlig, og hvis du på noe tidspunkt bestemmer du at du ikke ønsker å være en del av diskusjonen noe mer (eller foretrekker å styre klar av spoilere), vil du ha muligheten til å si opp abonnementet, akkurat som hvordan du kan allerede dempe enkelte ord eller kontoer for å holde dem ut av vår tidslinje.

  • Hvordan laste ned videoer fra Twitter
  • Hvordan å slette Twitter for god
  • En frisk, ny Twitter-klient som kommer for macOS Catalina

Twitter er også teste muligheten av å la brukerne lage en sekundær tidslinjen for emner de ikke ønsker å se i deres sentrale tidslinjen.

Når denne funksjonen er rullet ut over plattformen, det vil gjøre det mye enklere for brukerne å finne innhold som er knyttet til bestemte interesser. Som nå, hvis du er på jakt etter noe relatert til, si, din favoritt TV-show, du trenger å bruke forskjellige hashtags og bruker-kuratert innhold for å finne det du leter etter. Dette er ikke den mest brukervennlig måte å holde opp med din foretrukne emner – hvis du ikke vet hvilken bestemt hashtag å bruke, vil du ikke se i slekt tweets.

Twitter er også vurderer å legge andre funksjoner til sin plattform, som søkbare direkte meldinger, støtte for Apples Live Bilder og evnen til å endre rekkefølgen på bilder etter at de har vært festet til et nytt innlegg, men de er fortsatt i prosessen med ingen klar indikasjon når de vil bli rullet ut.

  • Hater Twitter-meldinger? En snooze-knappen kunne komme til app