Huawei Mate 30 Pro fångas på kamera med en mycket böjd skärm

0
12

Vi kanske har just haft vår första titt på Huawei Mate 30 Pro i köttet, som två foton till synes visa telefonen från fram-och baksida.

Bilderna var delat till Weibo (en Kinesisk sociala nätverk) och visa en telefon som ser mycket ut som det ryktas om Huawei Mate 30 Pro. Ett fall skymmer många detaljer, men vi kan se att skärmen är kraftigt böjd, som har ryktats om, och det finns också ett stort hack.

En annan anmärkningsvärd detalj är att det finns vad som ser ut att vara en stor flash-enhet som källa hävdar är en xenon-blixt. Detta är sannolikt att vara mer kraftfull än en vanlig smartphone flash-enhet.

  • IPhone-11 är förmodligen första landning
  • Google Pixel 4 också kommer snart
  • Läs våra händer-på Samsung Galaxy Note 10 översyn

Den bakre kamerorna är dolda av fallet. Det är en udda svart avlång nära toppen på baksidan av telefonen, men det är oklart vilket syfte som serverar. Det är möjligen också en del av fallet.

Andra saker som vi kan se bland annat vad som ser ut att vara power och volym knapparna på höger kanten, medan ett hål på den övre kanten kan bli en ir-blaster. Det är spekulation, men den är för liten för att vara en hörlursuttaget.

Vad vi kan se av telefonen i stort sett i linje med läckage, men det stora flash-enhet som inte visas i de flesta, så vi skulle ta detta med en nypa salt.

Med Huawei Mate 30 utbud sannolikt att landa i September eller oktober vi borde ha alla officiella detaljer innan länge, men håll ögonen öppna på TechRadar för alla läckor i tiden – och för tillkännagivandet när det händer.

  • Kolla in de bästa Android apps