Nästa Star Wars-TV-serien? Disney Plus blickar framåt mot Obi-Wan TV-serie

0
14

Orolig att du inte får tillräckligt med Star Wars TV-shower och filmer under de närmaste åren? Tja, det ser ut som Disney Plus har du täckt, med en TV-show med fokus på den berömda mentor och Jedimästaren Obi-Wan Kenobi (det är » Ben » till er) som ska läggas till Disney Plus-streaming-tjänst.

The Hollywood Reporter har bekräftat att det inte bara är en Obi-Wan TV-show som planeras för Disney Plus, men som Trainspotting och Christopher Robin skådespelaren Ewan McGregor är i förhandlingar för att reprisera sin roll som den klassiska karaktär. McGregor spelade Obi-Wan i den andra trilogin Star Wars-filmerna – Det mörka Hotet, Klonerna anfaller och Revenge of the Sith.

Självklart, så länge som aktör i förhandlingarna, öde TV-show är inte säker; Disney kan kräva McGregor att vara knutna till projektet för att det ska gå framåt på alla, men det skulle också kunna överväga att jobbintervju en annan aktör om hans schema eller betala förväntningar inte överensstämmer med deras.

  • Allt som kommer till Disney Plus-streaming-tjänst
  • Kolla in våra Disney Plus vs Netflix jämförelse
  • Marvel är att få » street level-hjältar till Disney Plus

Mer Star Wars visar, vänligen

Den Obi-Wan visar är bara en av en rad program och filmer som planeras för Star Wars-universumet. Vi började först med att få glada om Disney Plus med nyheter om Den Mandalorianska, en kommande Star Wars-TV-show, medan en prequel TV-serie med fokus på Cassian Andor är också på gång.

Med Star Wars-IX träffa biografer i December, och ett EA-gjort Star Wars Jedi: Fallit För tv-spelet som kommer till konsoler och PC ett par veckor innan, det finns ingen brist på Star Wars innehåll för att hålla fansen nöjda.

Omfattningen av den filmiska universum så långt innebär att Disney skulle kunna expandera på livet för valfritt antal tecken och planeter, för – varför inte en Ewok dokumentär, eller Office-stil sitcom ange på Death Star? Ring oss tillbaka när du kan, Disney.

  • De bästa Star Wars-spel i galaxy, någonsin