Playboy debuterar med sin första trådlösa hörlurar (bunny öron ingår ej)

0
17

Om du tror att för Playboy, du kanske inte omedelbart tänker på trådlösa hörlurar, men vågade underhållning (ahem) tidningen har precis lanserat sin egen ljud-varumärke, kallas Playboy Ljud.

Varumärkets första razzia i världen av personliga ljud är IKONEN 1 Trådlösa Hörlurar, som finns att köpa från Playboy Ljud webbplats för $149,99. Detta fungerar på runt £120 / AU$220, även om det finns inga ord när dessa over-ear-hörlurar kommer att bli tillgängliga globalt.

  • Den bästa trådlösa hörlurar av 2019
  • Vår favorit over-ear-hörlurar
  • Vi kommer att få se massor av nya coola hörlurar på IFA 2019

Playboy säger att den nya trådlösa hörlurar erbjuda «premium distorsionsfri, hifi-ljud med rik, kraftfull bas», och att IKONEN 1 är «avancerad mikrofon och handsfree-teknik ger en kristallklar och behaglig upplevelse för samtal».

En lång musikaliska arv

När det gäller batteritid, du får upp till 22 timmar per laddning, och du kan lyssna via Bluetooth eller med den medföljande ljudkabeln.

Playboy säger att de lyssnar erfarenhet kommer att «komma till liv med Playboy Ljud Instagram-sida, där användare kan utnyttja en Njutning Spellista» – en serie berättelser om konstnärer dela med sig av några av sina favoritlåtar.

Playboy säger att hörlurarna är utformade för att vara «ultra-portable», med en lätt, ergonomisk design. IKON 1 Trådlösa Hörlurar säkert inte dra sig undan från Playboy branding, idrottsliga ökänd Playboy bunny logotyp på pannband.

Även om det kan komma som en överraskning att varumärket mest känd för sin tidning är naken utvikningsbrudar (som inkluderar välkända namn som Pamela Anderson och Marylin Monroe) har grenade ut i en värld av ljud, Playboy tycker att det verkar vettigt.

I ett pressmeddelande som skickas till TechRadar, företaget cites sin långa musikaliska arv «från de första Playboy-intervju med Miles Davis… att intervjuer från några av musikens mest legendariska namn som Elton John, Beatles, Stevie Nicks, Justin Timberlake, Lizzo, och Gary Clarke Jr».

Om Playboy Audio-IKONEN 1 Trådlösa Hörlurar kan leva upp till att när det gäller ljudkvalitet återstår att se.

  • Inte imponerad? Kolla in våra favorit trådlösa hörlurar, Sony WH-1000XM3