AMD Ryzen 9 3950X druppels November van dit jaar, samen met de nieuwe chips Threadripper

0
29

|is

De AMD Ryzen 9 3950X was een verrassing te onthullen op de E3 2019, komt direct na onthulde AMD de AMD Radeon RX 5700 XT en RX-5700. Aanvankelijk was het de bedoeling om uit te komen in September 2019, maar het is uitgesteld tot November 2019 in plaats daarvan, samen met enkele nieuwe Threadripper processors.

De AMD Ryzen 9 3950X, wanneer het van start in November, zal zijn plaats innemen aan de top van de AMD Ryzen 3e Generatie stapel, verpakt met 16 kernen, 32-threads en een 4.7 GHz boost-clock. We hebben nog niet de kans gehad om het te testen in het echte leven nog, maar gaan uit van die specs alleen, het zal een monster – en met de $749 (ongeveer € 620, AU$1100) prijskaartje, het soort van te worden.

Echter, de AMD Ryzen 9 3950X niet starten alleen. De 16-core mainstream processor zal worden vergezeld door nieuwe Threadripper 3e Generatie processoren. We hebben geen specifieke informatie over welke Threadripper chips zullen raken van de straat in November, maar we weten wel dat de high-end desktop (HEDT) platform zal worden «in première met 24 kernen.»

Wanneer we spreken over de Ryzen 9 3950X en Threadripper 3e Generatie release datum, AMD zegt dat zijn «gericht op het voldoen aan de sterke vraag naar onze 3de generatie AMD Ryzen processors in de markt en is nu van plan om de lancering van zowel de AMD Ryzen 9 3950X en de eerste leden van de 3e Generatie AMD Ryzen Threadripper processor familie in volume November van dit jaar. We zijn ervan overtuigd dat wanneer liefhebbers hun handen te krijgen op de wereld van de eerste 16-core reguliere desktop processor en onze volgende generatie van de high-end desktop-processoren, het wachten zal de moeite waard zijn.»

Buiten het venster «November 2019,» we weten niet wanneer deze chips zullen beschikbaar zijn in de winkelrekken, maar dat is om bij iedereen doen hun Black Friday shopping. We weten ook niet hoeveel deze 24-core Threadripper 3000 chip zal kosten, maar verwacht niet dat het te goedkoop is.

  • Hier zijn de beste processors u vandaag kunt kopen
  • We zullen u tonen hoe te bouwen van een PC

Wat met de 32-core monster?

Nu valt dit korte van de 32-core Ryzen Threadripper 3000 chip die we hebben gezien in alle soorten lekkages in de geruchten van de afgelopen paar weken, maar we zouden kunnen zien AMD lanceren dat 32-core chip – als de real – na de eerste keer start, net als het is met de 3950X.

Een 24-core AMD Ryzen Threadripper 3e Generatie zou vallen kort van de kern telling van de AMD Ryzen Threadripper 2990WX, die beschikt over een 32-cores en 64-threads. Maar, als AMD Ryzen 3e Generatie performance is een indicatie, die niet zal stoppen met deze 24-core processor van een nek aan nek met de vorige generatie van het vlaggenschip. Bijvoorbeeld, in onze testen van de Ryzen 5 3600X is sneller dan de Ryzen 7 2700X in bepaalde werkbelasting.

Nu, natuurlijk, we weten niet hoe deze processors zullen uitvoeren in de echte wereld, totdat we onze handen op hen, of ten minste tot AMD deelt een aantal meer specifieke specs. Wij twijfelen AMD laat de Threadripper line-up zonder een processor die ten minste overeenkomt met de 2990WX in de kern rekenen, maar we zullen gewoon moeten afwachten en zien.

  • Check out de beste grafische kaarten

|