De Laatste van Ons 2 plaagde voor Sony ‘ s de Stand van zaken – maar we krijgen een start date?

0
24

|is

De Laatste van Ons, Deel 2, is het krijgen van een soort van zien in de Sony-Stand van zaken video-stream volgende week, volgens een Twitter bericht door game-ontwikkelaar Naughty Dog.

Het tonen van een eenzame mes tegen een piekerige zwarte achtergrond van de afbeelding (hieronder) wijst op een vervolg niet bang te houden met het verkennen van het duistere, gewelddadige kant van de uitbraak van een zombie drama – met een duidelijke verwijzing naar de Sony-Stand van zaken sessie gepland voor 24 September.

Wij weten dat er niet elk nieuws over de komende PS5 console, na Sony uitgesloten van de volgende generatie hardware verschijnen.

De vraag blijft echter wat wordt er weergegeven? We weten al dat het spel in ontwikkeling is, en komen ergens in het komende jaar. Terwijl we oorspronkelijk gehoopt voor een 2019 release ergens in 2020 ziet er veel meer kans, vooral na een eventuele slip door Ellie stem acteur Ashley Johnson op een februari start date (meer daarover in onze Laatste van Ons 2-hub).

We zouden verbaasd zijn bij Naughty Dog bigging de Stand van zaken als er geen betekenisvolle informatie. We kunnen gewoon het krijgen van een fragment van de gameplay, of een andere filmische trailer, maar als 2019 sleept, eindelijk vallen de release datum – of een algemene venster, zoals «de Lente 2020» – zou worden gewoon het ding om te houden van de hype trein.

De Laatste van Ons was een van de beste games op PS3 en is zelfs beter uit op de PS4 – en we kunnen niet wachten om te zien hoe ze de follow-up op de aangrijpende video-game drama.

  • PS5: alles wat we weten over de console
  • PlayStation VR 2: alle geruchten op de volgende iteratie van VR hardware

|