Den helt nya Apple-Klocka 5 får en prissänkning på Amazon

0
25

Medan Apple Klocka Serie 5 tillkännagavs förra veckan, redan nu kan du hitta rabatt på smartwatch på Amazon. För en begränsad tid, kan du få Apple-Klocka 5 med GPS för $384.99. Det är en $15 rabatt och lägsta pris-vi har hittat för den senaste Apple Titta på. Om du är intresserad av en större display, Amazon har också 44mm Apple Titta på 5 till försäljning för $414.

Den mest betydande uppgradering till Apple-Klocka 5 är Alltid På-Retina display. Den här nya funktionen gör att du enkelt kan se din klocka ansikte så kan du alltid läsa den tid, meddelanden och andra viktiga meddelanden. Serien 5 smartwatch också fått en ny Karta app och ytterligare säkerhetsfunktioner som gör att du kan ringa internationella samtal i nödsituationer. De senaste hälso-förmåner inkluderar cykel spårning och aktivitet trender och en EKG-app som övervakar ditt hjärta priser och låter dig veta om något är fel. Vattentät smartwatch ger upp till 18 timmars batteritid och kan skicka och ta emot samtal, meddelanden och aviseringar.

Apple Klocka 5 är officiellt finns att beställa i dag, och vi vet inte hur länge Amazon kommer att ha smartwatch på försäljning. Prissänkningar på Series 5 är extremt sällsynta, och detta kan vara din sista chans att spara innan Black Friday.

Apple Titta på 5 erbjudanden:

Se fler erbjudanden på smartwatch med de bästa Apple-Klocka 5 priser och erbjudanden som finns tillgängliga för närvarande.

Butiken äldre modell handlar om vår roundup av de bästa billiga Apple Titta på priser och försäljning.

Du kan lära dig mer om Apples senaste titta på med våra händer på Apple Titta på 5 granskning.