Dessa är topp fem iPhone-11 handlar om att köpa nu i pre-order är över

0
25

Vi har sett lanseringen av telefoner, hade en del tid att testa dem och nu pre-order är över, kan du officiellt köpa iPhone 11 erbjudanden.

Men som kontraktet går du för? Med en sådan enorm mängd av erbjudanden över alla tre enheter, kan det svårt att veta vilken man ska välja. Lyckligtvis, våra skribenter här på TechRadar har engagerat sig för att hitta de bästa erbjudanden på dessa tre telefoner.

Med detta i åtanke, vi har plockat ut de absolut bästa och fem erbjuder för närvarande finns tillgängliga. Oavsett om du vill ha obegränsad data, det bästa erbjudandet på EE-eller iPhone-11 Pro på sin bästa pris, kan du hitta dem här nedan.

1. Det bästa EE har att erbjuda på iPhone 11

2. Prisvärda månatliga räkningar på iPhone 11

3. Gå stort och obegränsat med data på iPhone-11

4. iPhone-11 Pro erbjudanden fylld av data

5. Max ut din telefon kontrakt med 11 Pro Max

Vad är det för iPhone 11 ut?

IPhone-11 kanske inte har gjort några drastiska förbättringar på vad som var på erbjudande med iPhone XR, men de förbättringar som gjorts var avgörande. En ökad 3110mAh batteri, den snabbaste PROCESSOR i en telefon runt just nu, en dual camera set-up och en IP68-klassning. Sammantaget är detta iPhone-XR, bara billigare och ökat i alla de viktigaste platserna.

Ta reda på mer med vår iPhone-11 översyn

Vad är Apple TV+?

Om du köper en iPhone-11 affär, antingen SIM-gratis eller på kontrakt, kommer du också att få ett år av Apple TV+ för gratis. Detta är en helt ny tjänst från Apple, i själva verket kommer inte att starta förrän den 1 November.

I huvudsak, Apple TV+ är den direkta konkurrensen både Netflix och Amazon Prime, som erbjuder en mängd ursprungliga program och filmer. Ett antal original har redan meddelat med en mängd stora namn inblandade, inklusive Steve Carell, Jennifer Aniston, M. Night Shyamalan och Steven Spielberg.

Ta reda på mer om Apple TV Plus

  • Eller se vad andra är ute med vår guide det bästa mobiltelefon erbjudanden