Nya AMD-Navi-Grafikprocessorer som kan komma att ta på Nvidia ‘ s entry level-kort

0
30

Vi har haft en aning om att några nya AMD Navi-grafikkort skulle anlända någon gång i den nära framtiden. Men, vi har bara sett en läcka som bara kan tyda på att den ersätter AMD Radeon RX 570 är nära förestående.

Både AMD Navi 12 och en AMD Navi-14 grafikprocessor (GPU) har dykt upp i ett åtagande för Mesa 19.2. Om du är obekant med Mesa, det är en 3D-grafik bibliotek som AMD använder i sin uppdateringar av drivrutiner. Så, om en AMD Navi 12 dök upp i en utvecklare begå för det här biblioteket, det är ett ganska bra tecken på att dessa Klienter är verkliga, och bör komma till marknaden relativt snart.

  • Här är de bästa gaming Datorer
  • Hur man bygger en DATOR
  • Det finns en hel värld av design och komponenter

Fortfarande, allt som ingår i detta åtagande är hänvisningar till «CHIPSET (0x7360, NAVI12)» och «CHIPSET (0x7340, NAVI14)». Vi vet inte vilken typ av specifikationer dessa Grafikprocessorer kommer att vara med, eller när dessa Grafikprocessorer kommer till marknaden. Men eftersom Mesa 19.2 är den aktuella versionen av den grafiska bibliotek, med nästa version planerad för release den 15 oktober, enligt Mesa ‘ s hemsida, det kan vara så att AMD planerar att släppa dessa Grafikprocessorer i en mycket nära framtid.

Plus, vi har också sett lite färska rykten som tyder på att Nvidia skulle trycka ut ett GTX 1650 Ti kortet i oktober också. Ett åtagande är inte den mest rock-solid bevis för att ett nytt grafikkort är på väg ut, men alla korten verkar falla på plats – antingen sätt, vi får vänta tills AMD är redo att lyfta på slöjan på sin nästa grafikkort.

AMD ska släppa grafikkort för alla, även för folk som söker en budget nybörjar-kort, enligt dess RDNA vitt papper. Tidigare läckor om AMD Navi-14 har pekat på att det är en budget-nivå grafikkort som kommer att ersätta den AMD Radeon RX 570, så har två nya grafikkort som riktar sig till denna sektor av marknaden kommer att bli spännande – eftersom det är där de flesta människor faktiskt spendera sina pengar.

Nu är allt vi behöver göra är att vänta och se om Nvidia eller AMD meddela nästa nybörjar grafikkort. Vilket som blir det första, budget köpare kommer att vara vinnare.

  • Kolla in de bästa processorerna

Via PCGamesN