Som Lekket Liste over Samsung-Enheter å Få Android 10 Er Falsk

0
33
Foto: Jan Maly (Shutterstock)

Ikke tro på alt du leser på internett. Et skjermbilde gjort runder tidligere denne uken at angivelig oppført alle Samsung-enheter som skulle motta Android 10. Listen forårsaket en forståelig spenning for enkelte Samsung-eiere, håp om at den nyeste versjonen av Android ville treffe enheten du ønsker.

Dessverre er bildet ser ut til å være falsk—eller, i det minste, ikke den «offisielle dokument» det ble opprinnelig antatt å være. Etter screenshot ble sirkulert av ulike utsalgssteder og tech bloggere, en rekke mennesker forsøkte å få bekreftet den informasjonen som er mistanke montert over bildet er kilde og legitimitet. Lang historie kort, bilde visstnok dukket opp fra en uoffisiell Samsung fan side på Facebook, så ikke få forhåpninger om alle enheter du så på det.

Skjermbilde: Android Ren

Dette betyr ikke nødvendigvis at Android 10 kommer ikke til å enhetene på listen, men det er ingen måte å bekrefte hvilke enheter som skal få den nye versjonen av OS og som ikke vil.

Poenget å huske at lekkasjer og rykter kan lett være forfalsket. Dette er spesielt lurt for fans av forbruker-tech, der lekkasjer og rykter om kommende produkter, patcher, og har kommet en del og pakke med industriens utslipp og kunngjøring sykluser. Som med mange ting i livet, er det alltid best å nærme internett rykter med åpent sinn skepsis; du trenger ikke å helt utelukke muligheten, men det er best å vente for solid bevis før du godtar det helt.