Privata Listor Är det Bästa Sättet att Hålla ordning på Twitter

0
35
Foto: Shutterstock

Jag erkänner, jag älskar att använda Twitter-listor. Medan det är «lätt» att bara bläddra igenom de vanliga ol’ feed på din Twitter-app, denna process retar mig för två huvudsakliga skäl: Det är alltid återgår till «top Tweets» i stället för en kronologisk foder, som är frustrerande, och jag ser slumpmässiga främjas tweets i mitt flöde. Meh.

Men om du dumpa konton du mest bryr sig om i en Privat Lista—som du får 5 000 totalt konton per lista, och 1 000 listor per Twitter-konto—då de ska alltid visa upp i kronologisk ordning som standard. Och som en extra bonus, du kommer inte att se några främjas tweets, heller.

Nackdelen? Om du följer en rejäl mängd av människor, som försöker att få dem alla på en lista kommer att vara lite av en smärta. Du måste gå igenom sina profiler på en och en och lägg dem—vilket i sig kan uppmuntra dig att göra en del beskärning av dem du följer. Det finns inget bra sätt på twitter-dot-com till massa-lägga till personer som du följer för att listor.

Skärmdump: David Murphy

Det är också en god idé att överväga att lägga till ny till en lista det ögonblick du bestämmer dig för att följa dem. Det är ett bra sätt att hålla dina anhängare organiserade, åtminstone. Och om du använder flera Twitter-listor för att organisera ditt Twitter-liv (eller om du bara har så många personer du följer), växla mellan dem är en barnlek. Allt du behöver göra är att dra åt vänster och höger på appens startsida för att snabbt växla mellan dina många listor.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяRobimy ekranie
Следующая статьяVad är det Bästa Lekplats i Din Stad?