Din Samsung-Enhet Kan Nu Vara Att Få Mindre Täta Uppdateringar Av Programvara

0
126
Foto: Framesira (Shutterstock)

Android-användare kan säkert förvänta oss nya säkerhetsfixar för att rulla ut från Google på en vanlig klipp, men den specifika tidpunkten beror på din enhet. Produkter från Google, som Pixel linje, brukar få nytt plåster varje månad, medan Android-telefoner från andra tillverkare kan variera.

Om du är en Samsung användare, kommer din enhet uppdatera schema kan bara ändras, Samsung nyligen städat upp sin lapp schema, som lägger till nya versioner i listan och ändrar uppdatera tidslinje för några av sina äldre Android-enheter.

Ägare av de flesta som nyligen släppte Samsung-enheter—inklusive Galaxy Vik och Galaxy A50, som har lagts till Samsung s—listan kan fortfarande räkna med att få viktiga Android OS uppdateringar varje månad. Samsung har gått över några av sina äldre Android-modeller för att bara ta emot uppdateringar varje kvartal, medan Galaxy A20 raden av smartphones och Galaxy Tab En 8 och en Flik är Aktiv Pro tabletter gå med i en liten handfull andra enheter kommer nu endast att få uppdateringar på ett behov när det behövs. Dessutom, Samsung har slutat uppdateringar för Galaxy A5 och A3 smartphones och Galaxy Tab S2 Uppdatera tablet-modeller.

Skärmdumpen nedan listar alla enheter Samsung stöder för närvarande med säkerhet fläckar, samt schema för när sade lappen kommer att rulla ut framöver. Enheter som inte finns med på listan har sjunkit från säkerhetsuppdateringen stöder helt och hållet.

Bild: Samsung