Hur att Välja den Bästa Presenter till Dina Vänner

0
81
Foto: Shutterstock

Det känns bra att köpa någon något som de särskilt vill, men ändå behålla det som en överraskning. Om du försöker hitta den perfekta presenten till en vän eller kollega, svaret är i din chatt, e-post och sociala medier: sök sina meddelanden till frasen «jag vill.»

Shep McAllister, Senior Director of Commerce på Lifehacker utgivare G/O Media, snubblade på detta trick medan du letar efter en grupp eller för Ledande Handel Redaktör Chelsea Sten: «Vi var alla på en Slak grupp chatt brainstorming på vad vi ville få våra medarbetare Chelsea i studentpresent. Jag tänkte på henne nämna en väska som hon ville i Slack några dagar innan, och så hittar länken, jag letade efter henne Slack användarnamn och ‘jag vill.'»

Det visade sig att Chelsea hade använt den frasen dussintals gånger, tillsammans med «jag måste», och flera av dessa fall handlade om en specifik artikel laget kunde köpa. De gick med bag—Chelsea säger att hon älskar det—men, Shep säger, «vi hade flera andra bra idéer från Slack söker vi kunde ha gått med.»

Så om du behöver för att få en gåva till en vän, kollega, eller älskade en, sök överallt som du har chattat med dem: Slack, Google Hangouts, e-post, texter, alla andra meddelanden apps. Sök på deras Facebook-och Twitter-inlägg också.

Om du har tur, kommer du att se några direkta kopplingar till vad de vill. Mer troligt att du kommer att se nämns av mer allmänna kategorier, eller problem de försöker lösa problem som din gåva kan lösa.

Du kommer naturligtvis att snubbla på en hel del av din väns andra vill och behöver. Du kan även känna sig som en stalker! Men du är bara att titta igenom de meddelanden som de redan delat ut till dig eller till ett offentligt forum, och av en bra anledning. Du kan äntligen ge dem något som de ville, istället för att ge upp och köpa dem whiskey stenar.