Hur man ska Rida en Rulltrappa, Enligt Rulltrappa Tillverkare

0
126

Människor ska inte gå på rulltrappor. (Det saktar ner flödet på rush hour.) Enligt en färsk CBC rapport, alla vandrare är att bryta rulltrappor snabbare. Otis Hiss Företaget säger även att gå på rulltrappan är en säkerhetsrisk. Men det är inte vad vi är här för att prata om. Vi är här på grund av en dumbfounding uppenbarelse från Otis.

Enligt CBC:

Otis, en tillverkare av rulltrappor (och ägaren av ordet rulltrappa) faktiskt rekommenderar användare att stå i mitten av rulltrappan med händerna på båda räcken för maximal säkerhet.

När vi frågade för en kommentar, en Otis rep bekräftat att företaget avråder från att gå på rulltrappan, och som ryttare bör «steg på, håll till järnväg och alerta.» 22 säkerhet rekommendationer som anges på Otis s webbplats inkluderar «stå i centrum för steg och ansiktet framåt», men de nämner inte dubbel-fisting ledstängerna.

Men bara för att vara säker, vi illustrerade Otis är utopisk vision för ett säkert trappats upp världen.

Illustration: Benjamin Currie

Här är några saker Otis säkerhet sida inte uttryckligen rekommenderar:

  • Använd inte slutat rulltrappa som trappor (sorry Mitch Hedberg)
  • Inga lutande
  • Inga käppar
  • Inte sitta
  • «Var extra försiktig om du bär progressiva glasögon»
  • «Håll barn fast med en hand!»
  • «Håll lösa kläder tydliga steg och sidor»
  • Inte stå på toppen eller botten av den jävla rulltrappan som att det är ditt vardagsrum

Det är verkligen en liten risk att rulltrappa gå: Som CBC påpekar, i USA ca 10 000 människor skadades på en rulltrappa varje år. Och en Tokyo studie skyllde på att gå en anständig del av Tokyo rulltrappa skador.

Mycket som jag skulle älska att manipulera denna statistik för att få alla att bete sig på det sätt jag skulle vilja att du, det är uppenbarligen inte särskilt farligt—bara meningslöst att gå upp en normal rulltrappa. Men en skada företaget förbinder punkter: Rulltrappor kan fungera dåligt, så dåligt att folk dör. Och när en rulltrappa raster, alla dessa paranoida säkerhetsföreskrifter kan plötsligt göra en skillnad.

Livet handlar om att väga risk, och risken är ganska liten att du kommer att vara en att falla genom en saknad rulltrappa steg. Men ibland, någon gör det, och om du tävlar upp den magiska flytta trappa varje dag, du köper ett par lotter för att visst pris. Jag säger inte att du ska death-grip tag i ledstången. Men titta på dina steg, ja?