De beste films op Stan: een lijst van de top films streamen in Australië nu

0
21

|is

UPDATE: In een aanbieding die je absoluut niet kunt weigeren, Francis Ford Coppola ‘ s meesterlijke Godfather-trilogie wordt nu voor streaming op Stan – lees er meer over op Pagina 5!

Als elke streaming service de inhoud van de bibliotheek blijft groeien, het is moeilijk om te houden van de beste films die deze platforms te bieden hebben. Als het gaat om de Australische dienst voor streaming Stan, er is een enorme hoeveelheid films van wisselende kwaliteit beschikbaar te streamen direct. Onze taak is om te ziften door middel van die enorme catalogus en kies uit de ‘crème de la crème’ voor je.

  • Geen Stan? Dit zijn de beste films op Netflix: grote films die je kunt bekijken in Australië nu
  • Wil wat meer prime inhoud? Dit zijn de beste films op Amazon Prime Video: top films om naar te kijken in Australië nu

Om alles zo eenvoudig mogelijk te zijn, we scheidden van onze keuzes in genres, zodat u kunt direct naar het soort film die je eigenlijk het gevoel dat het kijken naar. Samengesteld door TechRadar redactie en back-up met waarderingen van IMDB en Rotten tomatoes, deze films moet bieden voor ieder wat wils. We houden deze lijst up-to-date met moet-films bekijken, zodat u minder tijd kwijt bent aan het surfen en meer tijd in de gaten! Hier zijn de beste films op Stan.

  • TV-shows meer uw ding? Hier worden de beste TV-shows te streamen op Stan

Nu dat Stan is een samenwerking aangegaan met Disney, de service is de officiële streaming huis van Marvel Studios inhoud in Australië, wat betekent dat u kunt verwachten van de beste superhelden films te land hier op een bepaald punt. Dit zijn de waarden die op dat moment streaming op Stan.

Avengers: Infinity War

Image credit: Disney

Met Avengers: Eindspel momenteel verbrijzelen box office records op weg om de meest succesvolle film aller tijden, Nu als goede tijd om terug te gaan (of eventueel kijken voor de eerste keer) de film die eraan is voorafgegaan. Avengers: Infinity War haalt de bijna onmogelijke taak van het opzetten van een uitkering voor de 22 Marvel films zijn uitgebracht van de afgelopen tien jaar. Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) en de rest van de helden van Marvel ‘ s Cinematic Universe moet het gezicht Thanos (Josh Brolin), een krachtige schurk die van plan is om uit te roeien de helft van de levende wezens in het hele universum. Natuurlijk, Eindspel is het echte einde aan het verhaal van tien jaar in de maak, waardoor het Oneindige Oorlog op te treden als een enorme cliffhanger – de wil van de nog nooit eerder gezien.

IMDB Waardering: 8.5, Rotte Tomaten: 85%

Bekijk Avengers: Infinity Oorlog op Stan nu

Zwarte Panter

Image credit: Disney

Een baanbrekende film voor Marvel Studio ‘ s in termen van etnische representatie, de Zwarte Panter gaf het publiek een superheld pijler film met een bijna volledig zwarte cast die erin geslaagd niet alleen te breken Hollywood-grenzen, maar ook box office records – in feite, de Zwarte Panter is op dit moment de hoogste-een brutowinst zelfstandige superheld film van alle tijden. T’Challa (Chadwick Boseman), de nieuwe koning van Genereert, vindt zichzelf uitgedaagd door een boze buitenstaander (Michael B. Jordan) die beweert dat hij een legitiem recht op de troon. Nu, hij moet staan en word de koning van zijn volk verdient, niet alleen voor het welzijn van zijn volk, maar voor het goed van de wereld. Als gedachte-provoceren is zoals het is actie-verpakt, Black Panther is een triomf van start tot finish.

IMDB Rating: 7.4, Rotte Tomaten: 97%

Thor: Ragnarok

Image credit: Disney

Een van de leukste en meest vermakelijke Marvel-films tot op heden, Thor: Ragnarok vindt Thor (Chris Hemsworth) en Loki (Tom Hiddleston) uitgeworpen uit Asgard na hun ooit verbannen kwaad zuster Hela (Cate Blanchett) geeft aan terug te nemen van de troon. Geplakt op een ongewenste planeet aan de andere kant van het universum, Thor toevallig herenigd met zijn Avenger buddy Hulk (Mark Ruffalo). Met de hulp van haar nieuwe vriend Walkure (Tessa Thompson), de groep zet een plan om terug te keren naar Asgard en redden van hun mensen uit Hela ‘ s tirannieke heerschappij. Barst uit zijn voegen met energie en levendige kleuren, Thor: Ragnarok is een ongegeneerde space opera met zijn tong stevig gedrukt tegen haar wang. U kan bedanken directeur Taika Waititi (Wat We Doen In De Schaduw), voor de die – kijk uit voor zijn scene-het stelen van de rol van Korg, de imposante rots krijger met een hilarisch zachte Kiwi accent.

IMDB Rating: 7.9, Rotte Tomaten: 92%

Spider-Man trilogie

Image credit: Sony Pictures

Spider-Man heeft teruggeworpen in de spotlight op een belangrijke manier laat, met een recente verschijning in Avengers: Infinity War, een fantastische PS4 video game en een geweldige nieuwe CGI geanimeerde film die bijdragen aan het karakter van de tijdloosheid. Vanwege dit, is het nu de perfecte tijd om opnieuw Sam Raimi ‘ s blockbuster Spider-Man trilogie, die ster, Tobey Maguire, Kirsten Dunst en James Franco. Maar de films zelf verschillen in kwaliteit, ze zijn er nog steeds veel plezier en houd het redelijk goed in een verhalende zin. Ook, alle drie de films zijn beschikbaar in 4K Ultra HD-resolutie op Stan, en ze zien er allemaal fantastisch.

IMDB Waardering: 7.3, Rotte Tomaten: 90%

Noodzaak van een aantal kind-vriendelijke content te vermaken de familie met? Stan heeft een aantal grote kinderen en familie films aan te bieden, dat moet iedereen tevreden houden. Deze films zijn gewaarborgd om u de hele familie.

Rode Hond

Image credit: Roadshow

Een Australische familie favoriet, Rode Hond vertelt het hartverwarmende waargebeurde verhaal van een heerlijke pooch dat united een hele gemeenschap tijdens roaming de Outback, op zoek naar zijn eigenaar. De hond brengt mensen samen overal waar hij gaat – sommige mensen liefde vinden, anderen vinden zichzelf. Met in de hoofdrol Josh Lucas en Rachael Taylor, Rode Hond is een mooie film die het hele gezin zal genieten. Hoewel de hond is rood, dit is een true-blue Aussie classic.

IMDB Waardering: 7.5, Rotte Tomaten 82%

Speed Racer

Image credit: Warner Bros.

Een film die veel beter is dan zijn reputatie zou suggereren (de film werd bespot, na de eerste release, maar is gestaag gegroeid van een cultus), Speed Racer was duidelijk een project van passie voor de Wachowskis, de bestuurders van De Matrix. Een verhaal van integriteit, familie en opstaan tot corruptie, Speed Racer is veel meer dan een suikerhoudende kids film (al is het dat ook). Met enkele van de meest mind-blowing en cartoony graphics van een live-action film in het bestaan, Speed Racer zet het pedaal aan het metaal en realiseert een aantal mooie psychedelische race-sequenties in het proces. Zeker, het zal nog een eerlijk deel van de criticasters, die weigeren om achter haar ongelooflijk bruisend en overweldigende visuals, maar geef het een kans en je zou het een sensationele familie film met een groot hart.

IMDB Waardering: 6.0, Rotte Tomaten 40%

De legende van de Wachters: De Uilen van Ga’Hoole

Image credit: Warner Bros.

Wanneer men denkt van regisseur Zack Snyder, de geest gaat vaak naar zijn gewelddadige actie films als 300, Watchmen en Batman v Superman. Maar wist je dat hij ook regisseerde, een Australische animatie kids film over warrior uilen? Terwijl duidelijk lichter van toon is dan sommige van zijn andere werken, de Legende van de Wachters: De Uilen van Ga’Hoole is net zo stijlvol als je zou verwachten van Zack Snyder, met zijn liberale gebruik van slow-motion en snelheid-hellend waardoor de film die onmiskenbare Snyder look en feel. Met prachtige animaties en geweldige stem optredens van Aussie actoren zoals Ryan Kwanten, Essie Davis, Abbie Cornish, Richard Roxburgh en Joel Edgerton, Legend of the Guardians: De Uilen van Ga’Hoole is een echte giller.

IMDB Waardering: 7.0, Rotte Tomaten 50%

Happy Feet

Image credit: Warner Bros.

Een andere Australische animatie kids film over vogels, Happy Feet, nam de wereld door de storm toen het uitgebracht in 2006. Een heerlijke familie film van regisseur George Miller (Babe, Mad Max: Fury Road), Happy Feet volgt een pinguïn mumble met de naam die door gebrek aan zangtalent leidt hem om te dansen op zoek naar zijn partner. Met een all-star cast met Elijah Wood, Robin Williams, Hugh Jackman, Nicole Kidman en Brittany Murphy, Happy Feet is gegarandeerd om u op uw voeten.

IMDB Waardering: 6.5, Rotte Tomaten 75%

Where the Wild Things Are

Image credit: Warner Bros.

Gebaseerd op het klassieke kinderboek van Maurice Sendak, Where the Wild Things Are is een ontzagwekkend verhaal van een jonge jongen genaamd Max (Max Records) die loopt weg van huis na een ruzie met zijn moeder (Cathertine Keener), alleen maar om te eindigen op een eiland gevuld met wezens die naam hem als hun koning. Max direct raakt bevriend met een gentle giant genaamd Carol (met de stem van James Gandolfini) en als alles goed gaat voor een tijdje, dingen beginnen te donker, toonaangevende Max te beseffen hoeveel hij mist zijn huis. Geregisseerd door Spike Jonze (Haar, Being John Malkovich), Where the Wild Things Are is een kunstzinnige familie film die raakt je recht in het hart.

IMDB Waardering: 6.8, Rotte Tomaten: 73%

Het gevoel te kijken naar iets dat je een tinteling in uw rug? Nou, kijk dan niet verder, want Stan heeft een grote selectie van horror films dat moet u zelfs de meest verstokte gore-hound. Dit zijn enkele van de beste.

Carrie

Er zijn talloze Stephen King verfilmingen van de afgelopen decennia, maar Carrie was de eerste (en misschien wel de beste). Sissy Spacek speelt een getormenteerde tiener meisje die over de rand geduwd door haar betekenen klasgenoten en dominante moeder – met ongelooflijk gewelddadige resultaten. Een bloedige classic.

IMDB Rating: 7.4, Rotte Tomaten: 93%

De Afdaling

Niet één voor claustrofobische types, De Afdaling volgt een caving expedition dat gaat vreselijk mis, waardoor een groep van vrouwen om voor zichzelf op te komen tegen een aantal echt angstaanjagend grot levende wezens. Een absoluut meesterwerk van de terreur, De Afdaling is een van de beste horror films te komen van het verenigd koninkrijk.

IMDB-Rating: 7.2, Rotte Tomaten: 85%

Scream

De late, grote horror-regisseur Wes Craven had de gewoonte van het maken van een spel-veranderende schrik flick ten minste eenmaal per tien jaar. In de jaren ’70, het was Het Laatste Huis aan de Linkerkant. In de jaren ’80, hij gebaard de horror icoon Freddy Kruger in A Nightmare on Elm Street. De kinderen van de jaren ’90, had echter gewend geraakt aan de gebruikelijke horror stijlfiguren, dat is de reden waarom Craven’ s zelf-bewust slasher Schreeuw werd een dergelijk gevoel. De personages in dit wisten dat ze werden in een horror film, waardoor de film misbruik te maken van het genre van de regels bij elke beurt.

IMDB-Rating: 7.2, Rotte Tomaten: 79%

Wolf Creek

Losjes geïnspireerd door actuele gebeurtenissen, Wolf Creek gaf geboorte aan Australië ‘ s eerste echte horror icoon in Mick Taylor (John Jarratt), een sadistische bushman die geniet van het niets meer dan het jagen en doden van toeristen in het midden van de Outback. Als je eenmaal hebt bekeken dit, check out het vervolg, Wolf Creek 2, evenals de ongelooflijke Stan Originele serie.

IMDB Waardering: 6.3, Rotte Tomaten: 53%

Hut in het Bos

Een andere zelf-bewust horror film in de trant van Scream, Hut in het Bos fungeert als een meta-commentaar van de horror-genre en het publiek. We hebben allemaal gezien dat talloze horror films die zich in een cabine, elk met een andere groep van de voorraad-tekens naar een bepaalde vorm van gruwelijke ondergang – we hoeven het zelfs niet erg dat alleen de dreiging zelf ooit echt lijkt te veranderen. De grap hier is dat er eigenlijk mensen achter de schermen die de touwtjes in – het is allemaal een kwestie van het opnieuw rangschikken van de stukken te zien wat er verder gebeurt. Met in de hoofdrollen Chris Hemsworth (voordat hij beroemd) en geschreven door Joss Whedon (Buffy the Vampire Slayer, The Avengers), Hut in het Bos is zowel slim en eng.

IMDB Waardering: 7.0, Rotte Tomaten: 9.2

In de stemming voor een goed tear-jerker? Wat te denken van een ernstige, high-brow stukje van de film? Hieronder de film moet het lukken. Hier zijn onze keuzes voor de beste drama ‘ s op Stan.

De Godfather-trilogie

The Godfather

Door velen beschouwd als één van de grootste films aller tijden, Francis Ford Coppola ‘ s The Godfather, in de eerste plaats een verhaal over familie. Natuurlijk, de ‘familie’ in dit geval is in de italiaans-Amerikaanse maffia, en wordt geleid door Don Vito Corleone (Marlon Brando). Na het ontkennen van een beweging in de handel in narcotica, Vito is neergeschoten door een rivaliserende criminele familie. Nu, zijn jongste zoon Michael (Al Pacino) wordt gedwongen om te leiden van de familie, te beginnen met een dodelijke vergelding voor zijn vader ‘ s aanval. Het duurde niet lang, al van de maffia Vijf Gezinnen worden gedwongen in de oorlog, en Michael moet doen wat hij kan om een einde te maken aan dit alles. Volgden snel daarna door de al even briljante film The Godfather Part II (met in de hoofdrol Robert De Niro als een jonge Vito Corleone), de trilogie is uiteindelijk gesloten door een minder indrukwekkende derde tranche. Niettemin, De Godfather-trilogie blijft nodig voor het bekijken van een ernstige cinefiele.

The Godfather: IMDB Rating: 9.2, Rotte Tomaten: 98%
The Godfather Part II: IMDB Waardering: 9.0, Rotte Tomaten: 97%
The Godfather Part III: IMDB Rating: 7.6, Rotte Tomaten: 68%

Patriotten Dag

Een schrijnend (en eventueel) opzwepende vertelling van de gebeurtenissen rond de Boston Marathon bombardementen in 2013 die doodde drie mensen gewond en honderden anderen. Geregisseerd door Peter Berg (Deepwater Horizon, Lone Survivor), Patriotten Dag speelt als een procedurele thriller die begint met de ochtend in vraag en volgt via de nasleep, met inbegrip van de daaruit voortvloeiende klopjacht dat zag dappere ambtenaren van politie en de federale agenten (gespeeld door Mark Wahlberg, Kevin Bacon en John Goodman, onder anderen) sporen en te confronteren met de terroristen verantwoordelijk. Emotioneel verwoestende nog hoopvol voor de toekomst, Patriotten Dag is een krachtige film die is gevuld met een hart, dat laat zien hoe de inwoners van een stad samen kunnen komen om te stijgen tegen de haat.

IMDB Rating: 7.4, Rotte Tomaten: 80%

Er Zal Bloed

Een prachtig commentaar op de aard van de hebzucht en de goede zeden, Boogie Nights regisseur Paul Thomas Anderson ‘ s Zal Er Bloed is een zinderende onderzoek naar hoe makkelijk het is voor een zielloze mens te zijn in een moreel failliet wereld, terwijl degenen die proberen te zinken naar zijn niveau vinden alleen hun eigen ondergang. Daniel Day-Lewis een Oscar won voor zijn vertolking van Daniel Plainview, een gewetenloze goudzoeker die stopt bij niets om het bereiken van rijkdom en macht als een olie magnaat, zelfs als dat betekent enorme afstand olie rechten van mensen die niet beter weten. Aan de andere kant van de medaille is Paul Dano ‘ s personage van Eli Sunday, een prediker, wiens familie was opgelicht door Plainview voor hun olie rechten. Hoewel het zondag is, als een man van God, pogingen om de morele hoge grond tegen Plainview, zijn ziel is snel beschadigd door de hebzucht en de noodzaak om te overmeesteren zijn tegenstander, waaruit blijkt hoe de religie kan worden vergiftigd door het kapitalisme. Als je komt in de film op zoek naar een perceel, kan je jezelf teleurgesteld. Echter, als je na een verhaal gevuld met grote, overkoepelende thema ‘ s die het verkennen van de essentie van de menselijke natuur, bijna als een bijbelse gelijkenis, misschien vind je Er het Bloed om een steen koude meesterwerk.

IMDB-Rating: 8.1, Rotte Tomaten: 91%

De Sociale Netwerk

The Social Network

Gebaseerd op ware gebeurtenissen, Het Sociale Netwerk geeft ons een inzicht in de crazy drama achter de oprichting van Facebook, waarin oprichter Mark Zuckerberg (Jesse Eisenberg) is aangeklaagd door zijn mede-oprichter Eduardo Saverin (Andrew Garfield) voor knijpt hem uit het bedrijf, evenals de Winklevoss tweeling (beide gespeeld door Armie Hammer), die beweren dat Zuckerberg stal hun idee voor de hele site. Met scherpe, elegante richting van David Fincher (Fight Club, Verdwenen Meisje), een geweldig script van Aaron Sorkin (The Newsroom, Steve Jobs), en een klassieke score van Trent Reznor en Atticus Ross (The Girl with the Dragon Tattoo), Het Sociale Netwerk is een van de beste films over de tech-industrie die ooit gemaakt is. Onnodig te zeggen dat we zeker een ‘Like’ deze film.

IMDB-Rating: 7.7, Rotte Tomaten: 96%

Good Will Hunting

Matt Damon en Ben Affleck werd hij wereldwijd megasterren uit de achterkant van Good will Hunting, elke zakken een Oscar voor het schrijven van de film is ongelooflijk scenario. Damon speelt, een onrustige jonge man uit het Zuiden van Boston projecten die is begiftigd met een ongeëvenaarde intellect en een fotografisch geheugen. Wanneer zijn gave is ontdekt door een genie M. I. T. professor (Stellan Skarsgård), Wordt verzonden naar een psycholoog (Robin Williams) in een poging om zijn leven weer op orde, zodat hij bereikt zijn volle potentieel. Een traan-schokkende meesterwerk.

IMDB Rating: 8.3, Rotte Tomaten: 93%

Chopper

Het spelen van Australië ‘ s meest beruchte crimineel, Eric Bana helemaal verdwijnt in de rol van Chopper Lezen. Op het moment, het was ondenkbaar dat de TV grappenmaker kon overtuigen in een donker en intens rol, maar zijn komische rand, gesteund door de kolossale frame ontwikkeld voor de film, bleek te zijn een match made in heaven. Misschien wel de beste en meest quotable Aussie waar(ish) misdaad film die ooit gemaakt is.

IMDB-Rating: 7.2, Rotte Tomaten: 72%

Moonlight

Winnaar van de Best Picture award in 2017 Oscars, Moonlight is een verpletterende kroniek van de kindertijd, de adolescentie en de volwassenheid van een homo Afro-Amerikaanse man. Het wordt verteld in drie segmenten, de leidende rol van Chiron is geportretteerd door drie verschillende actoren, elk met uitzicht op de strijd van het opgroeien in een arme wijk in Miami. Last van de aan drugs verslaafde moeder, Chiron is alleen begeleiding komt van een onwaarschijnlijke bron in het lokale drugsdealer Juan (Mahershala Ali in zijn Oscar-winnende rol). Aangrijpende en krachtige, Moonlight is een triomf.

IMDB Waardering: 7.5, Rotte Tomaten: 98%

Animal Kingdom

Na de dood van zijn moeder, Joshua (James Frecheville) is gedwongen om te leven met zijn grootmoeder (Jacki Weaver), de matriarch van een criminele familie die begint uiteen te vallen na het na één van haar zonen is gedood door de politie en de anderen te doden een willekeurige agent in vergelding. Zal Jozua, vallen in deze cyclus van geweld, of kan hij weerstaan? Spelen als een griekse tragedie in de buitenwijken van Melbourne, Animal Kingdom is een van de meest krachtige Australische films aller tijden.

IMDB Waardering: 7.3, Rotte Tomaten: 95%

Raging Bull

Gebaseerd op het leven van het echte leven boxing champ Ray LaMotta (Robert De Niro geven van wat misschien wel de meest krachtige prestaties van zijn carrière), Raging Bull onderzoekt een man gegrepen wordt door onzekerheid, iemand die liever zijn gezicht sloeg in dan confronteren met zijn eigen demonen. Misbruik aan zijn vrouw (Cathy Moriarty) en gewelddadig tegen zijn broer (Joe Pesci, ook prachtig), LaMotta vaak pogingen voor zijn zonden te betalen in de ring, elke slopende gevecht voelt als een bekroning van zijn problemen thuis. De Niro beroemde verpakt in kilo ‘ s te portretteren een uit vorm LaMotta in het verleden zijn prime, maar dat is misschien wel de minst indrukwekkende aspect van deze ongelooflijk ruwe en woeste prestaties. Een van regisseur Martin Scorsese ‘ s grootste successen, Raging Bull is een boeiende studie van giftige mannelijkheid.

IMDB Rating: 8.2, Rotte Tomaten: 95%

Behoefte aan een goed lachen? Stan heeft een aantal leuke komedies in de bibliotheek, en deze zijn een aantal van onze favorieten. Hier zijn de beste komedies van dit moment streaming op Stan.

Goon

Misschien wel de beste ijshockey film sinds Slap Shot, Goon volgt Doug ‘De Misdadiger’ Glatt (Seann William Scott), een lieve meathead met vuisten van staal, wie wordt de enforcer op een minor-league hockey team. Een handhaver ‘ s rol is om geweld te beschermen, zijn teamgenoten en hebben hun rug als tegenstanders knoeien met hen op het ijs. Dat betekent ook het uitdelen van slagen en verwondingen, iets dat Glatt is zeer bedreven in het doen. Maar als de beroemde-meedogenloze enforcer Ross ‘De Baas’ Rhea keert terug van een schorsing (voor ernstig verwonden van de ster speler van Doug ‘ s team), hij en Glatt bestemd zijn om naar beneden te gooien in een aanval van op het ijs bokspartij voor de leeftijden waar slechts één man zal lopen. Een sport komedie met Fight Club-niveau geweld, Goon is misschien een beetje veel voor de mensen met een zwakke maag. Dat gezegd, als je bent goed op de hoogte van hoe bloody ice hockey kan worden en denken dat je kunt omgaan, dit is een serieus grote sport-film. Als u houdt van wat je ziet, zou je ook wilt raken het vervolg, Goon; de Laatste van de Handhavers, die ook op Stan.

IMDB Waardering: 6.8, Rotte Tomaten: 82%

Ghostbusters

Als er iets vreemds in uw buurt, wie ga je bellen? Ghostbusters, dat is die! Uitgebracht in 1984, Ivan Reitman ‘ s griezelige komedie bereikt instant-klassieke status, mede dankzij een briljante en hilarische script door sterren Dan Aykroyd en Harold Ramis. Maar het zou Bill Murray ‘ s ontluikende ster-power en wise-ass houding, die de hele film, die over de geest van de jacht wetenschappers in New York City, bij elkaar zo perfect aan. Gelijk delen huiveringwekkende en rib-kietelen, Ghostbusters is een positief griezelige film die het hele gezin kan genieten.

IMDB Waardering: 7.8, Rotte Tomaten: 97%

Zoolander

Al was het niet meteen geliefd bij de release, Zoolander is de afgelopen jaren gegroeid tot een eerlijke-to-goedheid klassieke komedie. Ben Stiller is de titulaire rundvlees begrip mannelijk model dat wordt verleid tot een complot om het vermoorden van de Maleisische Premier. Owen Wilson speelt Hans, een up-and-coming rivaal van Zoolander. Hoewel de twee in eerste instantie haten elkaar, dat ze snel komen samen in een poging om te stoppen met het boze plan, dat is georkestreerd door de echt belachelijk mode-ontwerper, Mugatu (will Ferrell). Ondersteund met quotable lijnen en hilarische scènes, Zoolander is echt, echt, echt, belachelijk grappig.

IMDB Waardering: 6.6, Rotte Tomaten: 64%

Ace Ventura: Pet Detective

Jim Carrey was een niet te stoppen kracht in de vroege jaren negentig, en samen met Mark en Dumb and Dumber, Ace Ventura: Pet Detective gestold hem als de grootste komiek. Carrey speelt een belachelijk over-the-top private dick die gespecialiseerd is in het dier-gerelateerde gevallen. Wanneer de NFL de Miami Dolphins mascotte is gestolen, het is up-to-Aas om uit te vinden waar het is en wie er achter het. Cue een hele hoop hilarische tomfoolery!

IMDB Waardering: 6.9, Rotte Tomaten: 46%

Amerikaanse Ultra

Zoals de Pineapple Express voldoet aan De Bourne Identity, Amerikaanse Ultra is veel beter dan het enig juiste te zijn. Jesse Eisenberg speelt een stoner supermarkt koster, die hoort wat specifieke woorden en wordt snel geactiveerd in een CIA-killing machine. In een poging om de cover-up van deze puinhoop, het agentschap stuurt twee agenten (Topher Grace en Connie Britton) te neutraliseren van de situatie, maar de dingen vlieg niet zo vlot als ze hadden gehoopt. Spelen tegenover Kristen Stewart, Eisenberg heeft een goede baan van het spelen van een actieheld. Grappig en verrassend gewelddadig en vol actie, Amerikaanse Ultra is een onderschatte gem.

IMDB Waardering: 6.1

In Brugge

Een hilarische zwarte komedie over huurmoordenaars die moet laag zijn in België na een hit mis gegaan, In Brugge is het soort film die je zal doen lachen ongecontroleerd een minuut, dan huilen de volgende. Schrijver/regisseur Martin McDonagh (Zeven Psychopaten, Drie Reclameborden Buiten Ebben, Missouri) levert een geestige script gevuld met plotselinge momenten van bruut geweld dat zal je sprakeloos.

IMDB Rating: 7.9, Rotte Tomaten: 84%

Als je een fan bent van de gespierde actie films, bent u bij ons aan het juiste adres. Stan heeft een grote selectie van hoog octaan, testosteron-gedreven films voor adrenaline junkies. Hier zijn onze keuzes voor de beste actie films op Stan.

De hele James Bond collectie

Ja, u leest het goed: alle 24 Bond-films zijn nu beschikbaar voor het streamen uitsluitend op Stan. Het beste van alles, elke film wordt gepresenteerd in een prachtige 4K-kwaliteit, en dat is iets dat voorheen niet beschikbaar was buiten dure iTunes aankopen. Join Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en Daniel Craig als ze elkaar om de beurt in de iconische rol van MI6 agent, en de super spion James Bond. Zeker, niet alle van de 007-films zijn geweldig (we kijken naar u, die Another Day), maar ze zijn altijd vermakelijk. En dankzij de 4K-visuele upgrade, kunt u mogelijk meer geneigd zijn om te lijden door middel van één van de minder items op de kwaliteit van de foto alleen!

Het streamen van de Bond collectie op Stan nu

De Expendables

De film die afgerond tot enkele van de grootste actie filmsterren van de jaren ’80 en ’90 (samen met een paar nieuwkomers), Sylvester Stallone’ s The Expendables een enorme glimlach op het gezicht van iedereen die is opgegroeid tijdens deze high-testosteron tijdperk. Deelname Stallone zijn van de wil van Jason Statham, Dolph Lundgren, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Terry Crews en meer. Terwijl de film zelf is verre van perfect, we kunnen het niet helpen, maar krijgen een kick van het zien van onze helden vechten naast elkaar.

IMDB Waardering: 6.5, Rotte Tomaten: 42%

Kill Bill

Quentin Tarantino ‘ s grand hommage aan de exploitatie film, Kill Bill ziet sterren Uma Thurman gaan op een brullende rampage van wraak, het doden van iedereen die betrokken was in haar poging tot moord. Vers uit een coma na een aantal jaren, deze voormalige assassin zal maken van haar oude geassocieerde deelnemingen te betalen, één-voor-één, voor het ruïneren van haar leven. En als dat gedaan is, zij neemt haar bloed gedrenkte katana op een reis om te voldoen aan Bill (David Carradine), haar voormalige baas en minnaar. Gesplitst in twee stukken (beide zijn nu streamen op Stan), Kill Bill is een gewelddadige wraak meesterwerk.

IMDB-Rating: 8.1, Rotte Tomaten: 85%

De Terminator

James Cameron maakte zijn carrière met deze reis door de tijd-thema-actie-thriller, die ook werkte aan stollen Arnold Schwarzenegger als een van de grootste sterren op aarde. Arnold speelt een Terminator – een cyborg killing machine, die terug gestuurd in de tijd om te doden een grote militaire leider van de moeder (Linda Hamilton) voordat hij ooit zijn bedacht. Deze moeder zal het kind uiteindelijk verantwoordelijk voor het verslaan van de machines in de verre toekomst. Gelukkig, een menselijke soldaat (Michael Biehn) heeft ook reizen terug in de tijd om haar te beschermen. Perfect mix van actie, sci-fi en horror, The Terminator is een bloedstollende ervaring van begin tot eind.

IMDB Waardering: 8.0, Rotte Tomaten: 100%

Mad Max

Lang voordat hij bereikt Fury Road, Max Rockatansky (Mel Gibson) is een snelweg cop in een bijzonder ruig gedeelte van Australië en zijn beat is verwoest door de moordzuchtige en borderline savage straat cretins. Als Max ‘ s familie en de partner zijn vermoord door een bende met een vendetta, hij wordt gek. Zeer gek. Een van de Australische cinema een van de meest klassieke films Mad Max is hoog octaangehalte wraak thriller die beschikt over een van de grootste schermen van voertuigen bloedbad ooit op celluloid. Max zou uiteindelijk eindigen in een post-apocalyptische toekomst, maar zijn nederige afkomst mag nooit vergeten worden.

IMDB Waardering: 7.0, Rotte Tomaten: 90%

Wij houden allemaal van een goede thriller, en Stan is boordevol van hen. Als u wilt een film die je op het puntje van je stoel zit, ben je hier aan het juiste adres. Hieronder is een lijst van enkele van de beste thrillers die momenteel beschikbaar zijn op Stan.

Panic Room

Na zijn anarchistische epic Fight Club-regisseur David Fincher besloten om iets meer down to earth zijn follow-up, en terwijl Panic Room lijkt op een typisch home invasion thriller op papier, in dit visionaire auteur van de handen, het allesbehalve. Een van de meer technisch verbazingwekkend thrillers u waarschijnlijk ooit te zien, de film van Fincher ratels de spanning met zijn gedurfde (en schijnbaar onmogelijke) camera werk, waarbij het publiek langs verschillende verhalen van een New York brownstone, met een snelheid en precisie ongezien op het moment van de release. De film volgt een onlangs gescheiden moeder (Jodie Foster) en haar insuline-afhankelijke dochter (een jonge Kristen Stewart) als ze vechten het uit een trio van huis indringers. Terwijl het paar weet te bereiken van het huis de ondoordringbare panic room, een probleem ontstaat als het bleek dat de inbrekers zijn eigenlijk na de inhoud van deze kamer. Spannende en slimme, Panic Room is een must-watch thriller.

IMDB Waardering: 6.2, Rotte Tomaten: 75%

Nightcrawler

Jake Gyllenhaal is ongelooflijk griezelig als Louis Bloom, een man die geld verdient door het filmen gruwelijke misdaad beelden en verkoop van het nieuws stations in Los Angeles. Gedreven door hebzucht en overmoed, Louis begint te vervagen de lijn tussen de waarnemer en de actieve deelnemer, uiteindelijk tot gewelddadige incidenten in om de primeur te krijgen. Een snij-commentaar op onze moderne nieuws-cyclus obsessie, Nightcrawler is een meeslepende thriller met geweldige optredens.

IMDB Rating: 7.9, Rotte Tomaten: 95%

Wake in Fright

Een absoluut briljant en confronterende kritiek van de Australische drinken van cultuur en ‘mateship’, de Canadese regisseur Ted Kotchoff (First Blood) niet terug te houden als het gaat om het tonen van een aantal van ons land lelijker aspecten met Wake in Fright. Een leraar op school vindt zichzelf gevangen in een Outback mijnstad na het verlies van al zijn geld in een spel, wat hem te gaan op een nacht van binge-drinken, vechten en kangoeroe fotograferen met een aantal losbandig de lokale bevolking. Het is veilig om te zeggen dat hij misschien nooit meer hetzelfde zijn na deze nacht…

IMDB-Rating: 7.7, Rotte Tomaten: 100%

Léon: The Professional

De franse regisseur Luc Besson heeft verschillende cult-klassieker films (The Fifth Element, La Femme Nikita, De Big Blue), maar misschien niemand is meer geliefd dan de Léon: The Professional. Opmerkelijk omdat Natalie Portman ‘ s eerste film, Léon vertelt het verhaal van een eenzame huurmoordenaar (Jean Reno), die bevriend raakt met een jong meisje nadat haar hele familie is vermoord werd door een corrupte politieagent (Gary Oldman). Heftige en spannende, nog gevuld met warmte en hart, Léon: The Professional is bloody fantastisch.

IMDB Waardering: 8.6, Rotte Tomaten: 71%

Science fiction films bieden ons visioenen van de toekomst (ook vanuit het perspectief van de tijd waarin ze werden gemaakt) dat onze geest open voor de mogelijkheden van wat de mensheid zou kunnen worden, in zowel de goede en slechte zin. Dit zijn enkele van de beste sci-fi films op Stan.

Ready Player One

Ready Player One

Op basis van Ernest Cline ‘ s best-selling roman van de zelfde naam, Ready Player One ziet mega-regisseur Steven Spielberg terug naar science fiction voor het eerst sinds 2005 is de Oorlog van de Werelden. In een verre toekomst waar de mensheid het grootste deel van de tijd in een virtuele realiteit rijk bekend als De Oase, Klaar Speler ziet Men Wade Watt (Tye Sheridan) en vrienden poging om de sporen van een verborgen Easter Egg dat zou hen op het eigendom en de controle van de hele virtuele wereld. Natuurlijk, het is een race tegen de tijd, als de snode corporate stooge Sorrento (Ben Mendelsohn) is ook na het dezelfde prijs, en heeft plannen om het benutten van de online-rijk, voor commercieel voordeel uit te halen. Verpakt met meer pop-cultuur referenties van de laatste 30 jaar, dan kan worden is denkbaar gespot in één bekijken, Ready Player One is een heerlijke en visueel spectaculair avontuur voor fanboys en fangirls overal.

IMDB Waardering: 7.5, Rotte Tomaten: 72%

District 9

De film, die zowel de regisseur Neill Blomkamp (Elysium) en star Sharlto Copley (Krachten) op het internationale toneel, District 9 is een ingenieuze science fiction Apartheid allegorie, die zet marooned vreemdelingen in de Zuid-Afrikaanse concentratiekampen. Een anti-alien potlood pusher (Copley) heeft zijn hele wereld op zijn kop, als hij is gespoten met een soort van vloeistof, die langzaam verandert hem in een alien, en nu heeft hij een team vormen met een van de «gamba ‘ s» die hij zo veracht als hij heeft alle hoop van ‘ terug naar normaal. Hilarisch, boordevol actie en gevuld met krimp-waardig body horror momenten, District 9 is een instant klassieker die terecht verdiend een Best Picture nominatie op de Oscars. Nu beschikbaar voor het streamen van op Stan in een prachtige 4K.

IMDB Rating: 7.9, Rotte Tomaten: 90%

RoboCop

Met regisseur Neill Blomkamp (District 9, Chappie) met de mededeling dat hij het brengen van RoboCop terug naar de bioscopen, met een direct vervolg op de originele 1987 film, nu als goede tijd om terug te blikken op deze ultra-gewelddadige classic. Een snij-satire van hebzucht in de jaren ’80, Robocop is meer dan de som der delen. Briljant geregisseerd door Paul Verhoeven (Total Recall, Starship Troopers), de film ziet een rookie cop wrede wijze vermoord door een groep criminelen, alleen worden nieuw leven ingeblazen door een corporation en wordt gebruikt als een robot strijd tegen de misdaad product. Vrij snel zijn herinneringen start om terug te keren, en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij het opsporen van de moordenaars en ontdekt de echte bedoelingen van zijn makers.

IMDB Waardering: 7.5, Rotte Tomaten: 88%

Blade Runner

Ridley Scott ‘s gedachte-veroorzakend cyberpunk meesterwerk was niet volledig gewaardeerd worden tot tien jaar na de release, waar het ontvangen van een director’ s cut die gericht is en uitgesneden enkele van de studio storing die geplaagd wordt de theatrale versie van de film. Harrison Ford speelt Deckard, de houder, de Blade Runner. Hij is een cop van soorten, wiens taak het is om te jagen en te elimineren schurk replicants, die net als kunstmatige mensen die off-wereld slavenarbeid. Wanneer een groep van hen besluiten dat ze liever live, gaan op een killing spree in het proces, Deckard, stelt ze mee te nemen naar beneden, maar misschien deze keer zal het niet zo gemakkelijk…

IMDB Rating: 8.2, Rotte Tomaten: 90%

De Matrix

Een science fiction klassieker, De Matrix is een waarschuwend verhaal over kunstmatige intelligentie verpakt als een actie-verpakt, visuele effecten spectaculair. Geïnspireerd door martial arts-films, anime en cyberpunk literatuur, De Matrix ziet Neo (Keanu Reeves) ontdekken dat de wereld zoals wij die kennen is een uitgebreide computer simulatie maskeert de echte waarheid dat de Aarde een woestenij en de mens in zijn leven wordt gehouden in de kamers, om op te treden als de batterijen voeding van ons nieuwe machine opperheren. Whoa.

IMDB Rating: 8.7, Rotte Tomaten: 87%

E. T. de Extra-Terrestrial

Steven Spielberg is bekend voor het maken hartverwarmend, sentimentele films, en E. T. de Extra-Terrestrial kunnen worden die het best belichaamt dat. Een klassiek familie film over een eenzame jongen (Henry Thomas) die zich ontwikkelt van een obligatie met een vriendelijke alien gestrand op onze planeet, E. T. de Extra-Terrestrial is in staat om van te smelten, zelfs de koudste van de harten.

IMDB Rating: 7.9, Rotte Tomaten: 98%

|