DJI Mavic Mini drone lekken uit dankzij de FCC indienen

0
23

|is

Terwijl we hebben gezien een aantal fantastische Osmo producten te lanceren dit jaar, DJI is het relatief rustig op de drone voorkant sinds de aankondiging van de de Mavic 2 Pro en de Mavic 2 Zoom vorig jaar. Dat kan veranderen, met de FCC-aangiften voor iets genaamd de Mavic Mini nu openbaar zijn gemaakt.

We hoorden voor het eerst de Mavic Mini in augustus, toen een Chinees patent aanvraag voor een nieuwe pint-sized quadcopter werd ontdekt. Op het moment, gelekte beelden van een consumer-grade drone lijkt op een mash tussen de DJI Vonk en de Mavic Lucht die de drone gemeenschap gonst.

Speculatie zet de Mavic Mini die met een $399 prijs (ongeveer € 327 / AU$593). Als het waar is, dat zou goedkoper zijn dan de lancering prijs van de Vonk, die een prijskaartje van $499 / £519 / AU$859 aangekomen in 2017.

Het belangrijkste verschil is de toevoeging van 4K video-opname die de Vonk gemist.

  • Lees meer: DJI Osmo Actie review | DJI Osmo Mobile 3 review
  • Ontdek waarom we houden van de DJI Osmo Zak in onze in-depth review
  • DJI Mavic Lucht vs Mavic Pro: die drone is beter voor u,

Meer dan alleen een mini-vernieuwen

Terwijl de Vonk is nog steeds een van de beste entry-level drones die je kunt kopen, het is meer dan twee jaar oud en kon doen met een verse laag verf, die de Mavic Mini zou kunnen geven.

Waar de Vonk kon niet worden gevouwen tot een kleiner pakket, de Mavic Mini zal naar verluidt hebben opklapbare propellers net als zijn oudere Mavic broers en zussen. De geruchtenmolen zet ook de Mavic Mini afmetingen op 270 mm diagonaal, in uitgeklapte positie en een gewicht van slechts 250 gram.

Als het waar is, dat zou betekenen dat je misschien niet hoeft te registreren met de veiligheid in de luchtvaart autoriteiten in uw land. In de VS en Australië, ten minste, drones een gewicht van 250 gram of minder hoeft niet geregistreerd te worden bij de Federal Aviation Administration (FAA) of de Civil Aviation Safety Authority (CASA) respectievelijk.

  • DJI FPV Bril geven racing drones een hd-upgrade

DJI is eigenaar van een meerderheidsbelang in de camera bedrijf Hasselblad, uitleggen hoe het mogelijk was voor de Mavic 2 Pro hebben een superieure snapper. Echter, dat komt op een steile prijs. Als de $399 prijs voor de Mavic Mini is iets te gaan, is de kans groot dat we niet gaan zien Hasselblad tech hier.

Dat gezegd hebbende, het zou eerlijk zijn om te verwachten dat een 12MP sensor (vergelijkbaar met de Spark) met 4K/30p video-opname mogelijkheden onder de kap.

De belangrijke levensduur van de batterij blijft een mysterie, maar als de Mavic Mini is het vervangen van de Bougie, dan over 18 minuten vliegtijd is wat u mag verwachten. Iets meer van een pint-sized quadcopter zou een enorme bonus voor de gebruikers en een grote prestatie voor DJI.

Met de FCC-het indienen van in te zien door het publiek, het is veilig om te zeggen dat een lancering aankondiging van de op handen is. In feite, zouden wij niet verbaasd zijn als het aankwam op tijd voor de kerstinkopen periode.

  • De beste drones in 2019: DJI, Parrot en meer voor beginners en profs

[Via DroneDJ]

|