Google Pixel 4 5G kan lancering naast 4G handset oktober gebeurtenis

0
22

|is

De Google Pixel 4 is bijna op ons, met start op 15 oktober en terwijl we het verwacht te zien op de Pixel 4 en 4 XL, het lijkt er zou een derde handset op de kaarten zo goed de Google Pixel 4 5G.

Dat is volgens de Japanse nieuwssite Nikkei Aziatische Review, zegt een bron vertelde de publicatie dat de Google is het testen van een 5G handset die zullen te zien zijn op 15 oktober event naast de twee nieuwe telefoons, een smartwatch en een notebook.

Terwijl de smartwatch en notebook zijn grote nieuws op hun eigen manier, het is de 5G-telefoon die is echt intrigerend naast Apple, Google is één van de weinige bedrijven die niet in de 5G race nog niet, maar het zou over aan.

  • Wat we verwachten te zien in de Google Pixel 4
  • Wat wij denken van de Google Pixel 3?
  • Wat gebeurt er met de 5G iPhone?

Alleen een test?

Dat gezegd hebbende, de bronnen staat de Google Pixel 4 5G is in test productie’, terwijl de 4G-telefoons zijn in volle productie. Dit betekent dat we misschien niet de next-gen apparaat release op hetzelfde moment als de belangrijkste Pixel 4 en 4XL.

Voor nu, dit is gewoon een lek en niet bevestigd door alle middelen maar Nikkei heeft dingen recht voor, het meest recent het voorspellen van de Nintendo Schakelaar Lite voordat die werd aangekondigd, dus het is de moeite waard te bedenken.

Als precedenten van andere fabrikanten worden gevolgd, de Google Pixel 4 5G kon worden bijna identiek aan de Pixel 4 XL, maar met de volgende generatie van connectiviteit — een tactiek gebruikt door Oppo, Samsung en Huawei, dat er een upgrade van de high-end telefoons 5G.

Maar we hebben ook hoorde een gerucht dat het apparaat zal de Google Pixel 4 XL 5G, en het zal krachtiger dan de andere apparaten. Dat is iets van een tongue-twister naam, dat wel.

We weten van beide manier komen 15 oktober, wanneer Google herbergt een Pixel 4 event. TechRadar zal worden op de grond, live rapportage om u nieuws, handen op de beoordelingen en analyse, dus check dan terug voor het laatste smartphone nieuws.

  • Google Pixel 4 camera monsters gelekt: wat zijn de grote nieuwe functies hier?

|