Är Du Döende?! Fråga Två Läkare Din Hälsa Frågor Just Nu

0
134
Bild: Getty Images

I en värld som dränks av existentiella rädsla som orsakas oftast av sena WebMD sökningar—Lifehacker som står stadigt mot skitsnack.

För en timme börjar vid 1 pm EDT, Christopher Kelly, M. D., M. S., och Marc Eisenberg, M. D., F. A. C. C.—författare som jag Är Döende?!: En Komplett Guide till problem—och Vad man ska Göra Härnäst—kommer att svara på din hälsa frågor i kommentarerna nedan.

Bild: Harper Collins

Vill ha lite råd om ditt blodtryck medicin? Inte säker på varför huvudet alltid ont? Hemorrojder outta control? Tror något IRL läkare sa du lät som nonsens? De dokument som kommer att hjälpa dig att komma pekade i rätt riktning—ingen skräckpropaganda som behövs. Om du vill ha lite inspiration, kolla in några av våra senaste Q&As med dem här, här och här.

Välkommen att lämna din fråga här nedanför och kolla tillbaka för att svara på senare, men om du vill ha chansen att ställa några uppföljningar kan du skicka in dina frågor kring 1 PM när Marc och Chris är online.