Spara Din Senaste Visitkort

0
140
Foto: Shutterstock

Du vill aldrig bli den person som körs ut av visitkort, till ett nätverk händelse. Du hamnar klottrade din e-post adress på ett papper, eller svära på att du ska komma ihåg ditt nya väns namn eller åtminstone deras företag och befattning, och låt oss vara ärliga—du kommer inte. Tja, här är ett tips: Nästa gång du kör låg på visitkort, spara det sista.

Vad är att göra? Tja, det är 2019 och alla bär en kamera i fickan. Bara säga, «Detta är min sista, men varför inte du ta en bild?» Ärligt talat, jag tror att jag hellre skulle gå hem från en konferens med en kamera full av bilder av människor visitkort snarare än en bunt av faktiska bitar av papper som jag måste sortera.

Denna lilla hack var inspirerad av mig att köra ut visitkort på ett event förra månaden, och genom denna tweet:

Jag välkomnar framtiden som ett visitkort är en sak vi alla bara har en av (du kan även knäppa en bild på din nya kompis konferens badge, vilket är typ samma sak). Men tills dess, bara spara din sista kortet. Du kan även lämna huset med bara en, om du vågar, och ljuga och säga att du har slut.