4K Brann TV-Mottakerpinne for bare $25 er Amazon ‘ s topp Cyber mandag avtale

0
115

Amazon ‘ s Cyber mandag salg going strong med hundrevis av rabatter gjennom sitt nettsted som du kan shoppe akkurat nå. Noen av Amazons beste Cyber mandag tilbud inkludere sine egne enheter, slik som den best-selger Brann TV-Stick.

Akkurat nå kan du 4K Brann-TV på salg for $24.99. Det er en rabatt på 50%, og den laveste prisen vi har funnet for Alexa-aktivert direkteavspilling av enheten. Amazon har også 2. generasjon Brann TV Stick på salg for bare $19.99, og den nye Brann-TV Kube på salg for $89.99. Ikke i USA? Bla ned for dagens Brann-enheten avtaler i din region.

4K Brann TV Stick lar deg streame dine favoritt-innhold i 4K Ultra HD-oppløsning. Bare plugg stokken inn i TV-en, koble til internett, og se dine favoritt filmer og TV-serier fra apper som Hulu, Amazon Video, Netflix, og mer. Du vil få tilgang til tusenvis av tv-kanaler med lagringskapasitet for tusenvis av programmer, spill, og Alexa ferdigheter. Brann-enheten inneholder også en Alexa voice-fjernkontrollen slik at du kan surfe viser, lansere filmer, justere volumet og mer helt hands-free.

Som vi har nevnt ovenfor, dette er den laveste prisen vi har funnet for Brann-TV-Stick og en fantastisk avtale for en 4K-strømming enheten. Amazon ‘ s Cyber mandag salget avsluttes i dag, så du trenger for å dra nytte av disse doorbuster avtaler mens du kan.

  • Butikk resten av Amazons Cyber mandag rabatter her

Den beste Cyber mandag Brann enheten tilbud:

Du kan finne mer Brann TV-enheten avtaler med de beste Amazon Brann TV-avtaler, priser og salg som skjer nå.

Hvis du ikke er i USA, kan du se dagens beste tilbudene på 4K-Brann TV stick hvor du nedenfor.

TechRadar er scouring hver forhandler og avrunding opp alle de beste tilbudene over Black Friday-perioden, og vi har satt alle de beste Cyber mandag hotelltilbud i en lett-å-navigere artikkelen for å hjelpe deg med å finne gode kjøp du leter etter.