4K Ild TV Holde sig for bare $25 Amazon ‘ s top Cyber mandag deal

0
56

Amazon ‘ s Cyber mandag salg går stærk med hundredvis af rabatter via sin hjemmeside, at du kan handle lige nu. Nogle af Amazon ‘ s bedste Cyber mandag tilbud omfatter dets egne enheder, som det bedst sælgende Brand TV-Stick.

Lige nu kan du få 4K Brand-TV til salg for $24.99. Det er en rabat på 50% og den laveste pris, vi har fundet til Alexa-aktiveret streaming-enhed. Amazon har også den 2nd generation Ild TV Stick til salg for kun $19.99, og den helt nye Fire-TV Terning til salg for $89.99. Ikke i OS? Rul ned for i dag er Brand enhed tilbud i din region.

4K Ild TV Stick giver dig mulighed for at streame dine foretrukne indhold i 4K Ultra HD-opløsning. Bare stik pinden ind i dit TV, forbindelse til internettet, og se dine yndlings film og TV-shows fra apps som Hulu, Amazon Video, Netflix og meget mere. Du vil få adgang til titusindvis af kanaler med lagerkapacitet til tusindvis af apps, spil, og Alexa færdigheder. Ilden enheden indeholder også en Alexa stemme fjernbetjening, så du kan gennemse viser, lancere film, justere lydstyrken, og flere helt frie hænder.

Som vi nævnte ovenfor, er den laveste pris, som vi har fundet Fire TV-Stick og en fantastisk aftale for en 4K-streaming-enhed. Amazon ‘ s Cyber mandag salg slutter i dag, så du bliver nødt til at tage fordel af disse doorbuster tilbud, mens du kan.

  • Shop resten af Amazon ‘ s Cyber mandag rabatter her

De bedste Cyber mandag Brand enhed tilbud:

Du kan finde mere Ild TV-enheden beskæftiger sig med de bedste Amazon Fire TV tilbud, priser, salg, der sker nu.

Hvis du ikke er i USA, kan du se dagens bedste tilbud på 4K Fire TV-stick, hvor du er under.

TechRadar er vaskning hver forhandler og afrunding alle de bedste tilbud i Sort fredag periode, og vi har lagt alle de bedste Cyber mandag tilbud i en nem-at-navigere artikel for at hjælpe dig med at finde de gode tilbud, du leder efter.