Amazons nye AI-tastatur, kunne komponere ramt pop sange i fremtiden

0
113

Amazon har afsløret verdens første machine learning-aktiveret musik tastatur på AWS re:Opfinde 2019, selskabets store cloud-konference.

Amazon DeepComposer er en kompakt 32-key keyboard (i modsætning til et QWERTY du skrive på), som sættes ind på din PC, som er kombineret med kraftig machine learning teknologi.

  • NASCAR picks AWS til magten sin sky
  • AWS: Hvorfor er vi nødt til at gøre machine learning til at ske hurtigere
  • Disse er de bedste cloud computing-tjenester 2019

Ideen er, at du spiller en melodi eller nogle akkorder på tastaturet, som AI analyserer og så improviserer sin egen sammensætning rundt. Så det er lidt ligesom at arbejde med en AI-partner til at gøre en behagelig klingende melodi.

At sagde, de aktuelle resultater i denne indledende (preview) inkarnation af DeepComposer er ikke så imponerende, så Hurtigt Selskab observeret, når de får en chance for at spille med tastatur. De er absolut interessante, men de melodier komponeret ikke vil vinde noget musik, præmier, der er sikker.

Men det er ikke pointen i denne fase. Snarere, Amazon sigter DeepComposer mod udviklere, og lære dem mere om machine learning processer, i modsætning til komposition af musik.

Målet er at uddanne om machine learning på en sjov måde, at gøre tingene mere tilgængelige og interessante, som Amazon har gjort i de foregående år på re:Opfinde med kan lide af AWS DeepLens – en dyb læring-aktiveret kamera – og DeepRacer, en model race bil drevet (bogstaveligt talt) af forstærkning læring.

Generativ AI

DeepComposer bruger ‘Generativ AI» — modeller, der kører i skyen, og i øjeblikket kan klare sig med at komponere omkring fire forskellige musik-genrer: klassisk, jazz, rock eller pop.

Specifikt, den anvender et «generationsskifte kontradiktorisk neurale netværk’ (GANN), som består af to primære komponenter, den ‘generator’ og ‘forskel’. Den generator, der komponerer den faktiske noter og melodi, der henviser til, at de forskelsbehandler, analyser og vejledninger processen, fodring tilbage til generatoren for at skabe musik, som bedre passer til den særlige genre, der arbejdes i.

Selvfølgelig, den system-feeds fra et væld af træningsdata (eksisterende melodier i forskellige genrer), som er brudt ned, bearbejdes og analyseres for, at de fælles mønstre og så videre.

Mens dette kan være rettet mod udviklere i øjeblikket, er der ikke noget til at stoppe enhver tech-entusiast, musiker fra tilmelding til en tastaturet til at spille rundt med.

Og mens i det øjeblik, hvilket resulterer kompositioner kan være noget lignende den nødvendige kvalitet til at blive accepteret som seriøs stykker musik, er dette ikke antydning af en fremtid, hvor en AI kunne være en co-komponist til sange, når machine learning teknologi, der er passende raffineret.

Amazon DeepComposer vil være en tjeneste, der er opkrævet baseret på dit forbrug, på timebasis, med nogen upfront gebyrer gemme udlæg for musikken tastatur selv, som vil køre til $99 (omkring £75, AU$145) i USA (det er kun her til at begynde med, men ekspansion til andre regioner, der er planlagt).

Amazon siger, at i første omgang, DeepComposer konsol vil være tilgængelig fra den AMERIKANSKE Øst (North Virginia) region i AWS-konsollen.

  • Bedste cloud storage i 2019: gratis, betalt og forretningsmæssige muligheder