Amazons nye AI tastaturet kunne komponere hit pop sanger i fremtiden

0
214

Amazon har avdekket verdens første machine learning-aktivert musikk tastaturet på AWS re:Finne frem til 2019, selskapets big sky konferanse.

Amazon DeepComposer er en kompakt 32-tasten musikk tastaturet (i motsetning til et QWERTY-en du skriver på) som kobles til PC-en, som er kombinert med kraftig maskin læring teknologi.

  • NASCAR plukker AWS til å drive sine cloud
  • AWS: Hvorfor trenger vi å gjøre maskinen læring skje raskere
  • Dette er den beste cloud computing tjenester av 2019

Ideen er at du spiller en melodi eller noen akkorder på tastaturet, som AI analyserer og deretter improvises sin egen komposisjon rundt. Så det er snarere som å jobbe med en AI partner til å gjøre en hyggelig-klingende tune.

Når det er sagt, vil de nåværende resultatene i denne innledende (forhåndsvisning) inkarnasjonen av DeepComposer er ikke alle som imponerende, så Fort Selskapet observert når du får en sjanse til å spille med tastaturet. De er definitivt interessant, men det låter komponert vil det ikke være noen vinnende musikk premier, det er sikkert.

Imidlertid, det er ikke poenget i denne fasen. Snarere, Amazon satser DeepComposer på utviklere, og lære dem mer om maskinen læringsprosesser, i motsetning til komposisjon.

Målet er å utdanne om maskinen læring på en morsom måte, å gjøre ting mer tilgjengelig og interessant, som Amazon har gjort i tidligere år ved re:å Finne opp med det liker av AWS DeepLens – en dyp læring-kompatibelt kamera – og DeepRacer, en modell rase bil drevet (bokstavelig talt) av armering læring.

Generativ AI

DeepComposer bruker «Generativ AI’ modeller som kjører i skyen, og kan for tiden takle komponere rundt fire ulike musikk-sjangere: klassisk, jazz, rock eller pop.

Spesielt, den benytter et «generasjonsskifte alternative neural network» (GANN) som består av to primære komponenter, den «generator» og «discriminator’. Generator komponerer den faktiske notater og melodi, mens discriminator analyserer og leder prosessen, fôring tilbake til generator for å skape musikk som passer best for den aktuelle sjangeren blir jobbet i.

Selvfølgelig, system-feeds av massevis av treningsdata (eksisterende musikk i ulike sjangere) som er brutt ned, behandles og analyseres for å finne felles mønstre, og så videre.

Mens dette kan være rettet mot utviklere for tiden, det er absolutt ingenting for å stoppe eventuelle tech-entusiast musiker fra å registrere seg for et tastatur for å spille rundt med.

Og mens du er i øyeblikket den resulterende komposisjoner kan være noe som nødvendig kvalitet for å bli akseptert som seriøs stykker av musikk, er dette ikke et hint om en fremtid der en AI kan være en co-komponist for slagerne, når maskinen læring teknologien som er involvert er passe raffinert.

Amazon DeepComposer vil være en tjeneste som er belastet basert på din bruk, — til en timepris, med ingen forhånd avgifter lagre utlegg for musikk tastaturet i seg selv, som vil kjøre til $99 (rundt £75, AU$145) i USA (det er bare tilgjengelig her til å begynne med, men utvidelse til andre regioner er planlagt).

Amazon sier at utgangspunktet, DeepComposer konsollen vil være tilgjengelig fra den AMERIKANSKE Øst (Nord-Virginia) som regionen på AWS-konsollen.

  • Beste sky lagring av 2019: gratis, betalt og forretningsmulighetene