Asus ROG Zephyrus S hadde en stor Cyber mandag Lyn avtale, men det er allerede borte

0
50

Asus ROG Zephyrus S er rett opp en av de beste bærbare spill-pc-er på markedet. Ikke bare er det fullpakket med utrolig kraftig maskinvare, men det er så tynt, lyset og bare attraktive (som tech går) at du kommer til å ønske å ta den med overalt.

Og, med dette Cyber mandag avtale, det er mer rimelig enn noen gang før. Dette er imidlertid bare en Lightning-avtale fra Amazon, så det utsolgt utrolig raskt – på bare 6 minutter, faktisk.

Ikke i USA? Bla ned for Asus Zephyrus ‘ S avtaler i halsen i skogen.

Du kan slå av en heidundrende $800 av prisen for denne vakre bærbare pc-en med denne Cyber mandag bærbare pc-avtale fra Amazon, slippe den prisen ned til et super-tilgjengelig $1,199. For en bærbar pc av denne kaliber, som er en absolutt stjele.

Denne bestemt konfigurasjon av Asus Zephyrus S er fullpakket med en Intel Core i7-9750H-prosessor, 16 gb RAM, et Nvidia GeForce RTX 2070 og en 512 gb SSD. I utgangspunktet, er det ikke et PC-spill der ute at denne bærbare vil ikke absolutt knuse, spesielt ved dets oppløsning.

For at oppløsning, forresten er 1.920 x 1.080, som kan virke lav til noen. Det er imidlertid en 144Hz panelet, slik at spillene kommer til å føle deg utrolig glatt, spesielt hvis du kan faktisk få til 144 fps – som med denne bærbare, vil være de fleste spill. Asus ROG Zephyrus S er, spesielt til denne prisen, en av de beste bærbare spill-pc-rundt, og du bør absolutt bli med på denne avtalen hvis du er ute etter en god gaming laptop.

  • TechRadar er scouring hver forhandler og avrunding opp alle de beste tilbudene over Black Friday-perioden, og vi har satt alle de beste Black Friday tilbud og Cyber mandag hotelltilbud i lett-å-navigere-artikler for å hjelpe deg med å finne gode kjøp du leter etter.