Asus ROG Zephyrus S havde et stort Cyber mandag Lyn deal, men det er allerede gået

0
29

Asus ROG Zephyrus S er lige op til et af de bedste gaming laptops på markedet. Ikke alene er det fyldt med utrolig kraftfuld hardware, men det er så tynd, let og lige attraktive (som tech går), at du kommer til at ønsker at tage den med overalt du gå.

Og med denne Cyber mandag deal, det er mere overkommelig end nogensinde før. Dog, dette er et Lyn-tilbud fra Amazon, så er det udsolgt utroligt hurtigt – på bare 6 minutter i virkeligheden.

Ikke i OS? Rul ned til Asus Zephyrus S tilbud i din hals skoven.

Du kan banke en kæmpestor $800 off prisen for denne smukke bærbar computer med denne Cyber mandag bærbar computer aftale fra Amazon, falder prisen ned til et super-tilgængelig $1,199. For en bærbar af denne kaliber, der er en absolut stjæle.

Denne særlige konfiguration af Asus Zephyrus S er fyldt med en Intel Core i7-9750H processor, 16 gb RAM, et Nvidia GeForce RTX 2070 og en 512 GB SSD. Dybest set, er der ikke et PC-spil derude, at denne bærbare computer vil ikke helt smadre, især på dens native opløsning.

At native opløsning, ved den måde, er 1.920 x 1.080, hvilket kan synes lavt, at nogle. Det er dog en 144Hz panel, så spil kommer til at føle sig utrolig glat, især hvis du rent faktisk kan komme til 144 fps – som med denne laptop, vil være de fleste spil. Asus ROG Zephyrus S er, især på denne pris, en af de bedste gaming laptops rundt, og du bør absolut hoppe med på denne aftale, hvis du er på udkig efter en god gaming laptop.

  • TechRadar er vaskning hver forhandler og afrunding alle de bedste tilbud i Sort fredag periode, og vi har lagt alt det bedste Black Friday tilbud og Cyber mandag tilbud i nem-at-navigere-artikler til at hjælpe dig med at finde de gode tilbud, du leder efter.