Cyber mandag Ring Dørklokken tilbud: Ring pro får en $70 prisnedsættelse på Amazon

0
44

Amazon ‘ s Cyber mandag salg har officielt lanceret med tusindvis af tilbud, som du kan købe lige nu – men en af de bedste af dem er den bedst sælgende Ring Video Dørklokken.

Du kan få Ringen Dørklokken Pro til salg for $179.99. Det er en $70 prisnedsættelse og den bedste pris, vi har fundet for video dørklokken. Hvis du vil have noget lidt billigere, Amazon har også den Ring Dørklokken 2 til salg for $129 for.

Ring Dørklokken Pro giver dig mulighed for at overvåge din ejendom i HD-video-og check-in når som helst med live video-on-demand. I modsætning til tidligere modeller, Pro-tilbyder avanceret motion detection med evnen til at tilpasse din motion zoner til at fokusere på områder, der er mest vigtige for dig. Ring dørklokken, vil også sende beskeder til din smartphone, laptop eller tablet, når der registreres bevægelse, og tilbyder to-vejs tale.

Ring Pro er en fantastisk gave idé, og som vi nævnte ovenfor, er dette den bedste pris, vi har set i videoen dørklokken. Amazon ‘ s Cyber mandag salg slutter i dag, så du bør drage fordel nu, før det er for sent.

Cyber mandag Ring dørklokken tilbud:

TechRadar er vaskning hver forhandler og afrunding alle de bedste tilbud i Sort fredag periode, og vi har lagt alt det bedste Black Friday tilbud og Cyber mandag tilbud i nem-at-navigere-artikler til at hjælpe dig med at finde de gode tilbud, du leder efter.

Shop flere fantastiske tilbud med vores roundup af de bedste Walmart Black Friday tilbud, der er ved at ske nu.

Du kan også tjekke vores bedste Ring Dørklokken tilbud side, at vi altid holde dig opdateret med de nyeste priser og salg.

Hvis du ikke er i USA, kan du se dagens bedste tilbud på Ring Video Dørklokken, hvor du er under.