Cyber mandag Ring Ringeklokka tilbud: Ring pro får en $70 pris kutt på Amazon

0
55

Amazon ‘ s Cyber mandag salg har offisielt lansert med tusenvis av tilbud som du kan shoppe akkurat nå – men en av de beste av gjengen er den bestselgende Ring Video Dørklokka.

Du kan få Ringen Ringeklokka Pro på salg for $179.99. Det er en $70 pris kutt og den beste prisen vi har funnet for video dørklokka. Hvis du vil ha noe litt billigere, Amazon har også Ringen Ringeklokka 2 på salg for $129 for.

Ringen Ringeklokka Pro lar deg overvåke din eiendom i HD-video og sjekke inn når som helst med live-on-demand-video. I motsetning til tidligere modeller, Pro tilbyr avansert motion detection med muligheten til å tilpasse dine bevegelsessoner for å fokusere på områder som er mest viktig for deg. Ringen ringeklokka vil også sende varsler til din smarttelefon, bærbar pc eller tablet når bevegelse er registrert, og tilbyr to-veis tale.

Ringen Pro er en fantastisk gave, og som vi har nevnt ovenfor, dette er den beste prisen vi har sett for video dørklokka. Amazon ‘ s Cyber mandag salget avsluttes i dag, så du bør benytte deg nå før det er for sent.

Cyber mandag Ring ringeklokka tilbud:

TechRadar er scouring hver forhandler og avrunding opp alle de beste tilbudene over Black Friday-perioden, og vi har satt alle de beste Black Friday tilbud og Cyber mandag hotelltilbud i lett-å-navigere-artikler for å hjelpe deg med å finne gode kjøp du leter etter.

Butikken mer fantastiske tilbud med våre roundup av de beste Walmart Black Friday — tilbud som skjer nå.

Du kan også sjekke ut våre beste Ring Ringeklokka tilbudene side at vi alltid holde seg oppdatert med den nyeste priser og salg.

Hvis du ikke er i USA, kan du se dagens beste tilbudene på Ringen Video Døra der du nedenfor.