Cyber Monday ‘ s beste hodetelefoner tilbud: Beats Solo 3 hit laveste prisen noensinne

0
32

Cyber mandag 2019 har offisielt kom på Amazon, med hundrevis av online-tilbud som du kan shoppe akkurat nå. Amazons digitale salget omfatter noen av de beste Cyber mandag hodetelefon tilbudene vi har sett, fra topp merkevarer som Beats by Dre.

Amazon ‘ s topp hodetelefonene tilbyr er Beats Solo3 Hodetelefoner på salg for bare $129. Det er $170 rabatt og den laveste prisen vi har funnet på den trådløse hodetelefoner.

Beats Solo 3 hodetelefoner leverer førsteklasses kvalitet med komfort-pute øret unger som hjelper til med å blokkere ut uønsket støy. Den trådløse hodetelefoner inkluderer Apples W1-teknologi, som lar deg sømløst koble alle dine Apple-enheter. Solo 3 hodetelefoner har Bluetooth-tilkobling, slik at du trådløst kan koble smarttelefonen til å spille dine favoritt låter. Hodetelefonene også gi en imponerende 40 timer batterilevetid og kan lade opp på bare fem minutter for ytterligere tre timer spilletid.

  • Butikk dagens beste rabatter for Amazon ‘ s Cyber mandag salg

Walmart er Cyber mandag salget omfatter også massiv pris kutt på Beats hodetelefoner, som inkluderer Beats 3 trådløse hodetelefoner på salg for $89, og Beats Pro hodetelefonene på salg for $199.95.

Den beste Cyber mandag hodetelefon tilbud:

Hvis du ikke er i USA, kan du se dagens beste tilbudene på Beats Solo 3 hodetelefoner der du nedenfor.

TechRadar er scouring hver forhandler og avrunding opp alle de beste tilbudene over Cyber mandag periode, og vi har satt alle de beste Cyber mandag hotelltilbud i en lett-å-navigere artikkelen for å hjelpe deg med å finne gode kjøp du leter etter.

Butikken mer fantastiske tilbud med våre roundup av de beste Amazon Cyber mandag avtaler.