Den Teamgroup GX1 er den laveste 1TB SSD i verden

0
215

Med Black Friday og Cyber mandag bak oss, skriver vi en pause hvor omhandler vanligvis bli sjeldnere.

Løpet for den rimeligste SSD, men fortsetter med uforminsket styrke, med Teamgroup sementere sin status som den laveste 0.96 TB/1TB SSD noensinne. Fram til 9. desember, Newegg selger GX1 for $76.99, ned fra en anbefalt utsalgspris på $98.99 og dets tidligere laveste av $79.99.

Det er ikke en 1 TB-modellen som Pioneer ‘ s, i Innlandet Professional eller Teamgroup andre verdi SSD, den GX2. Disse tre har en dyrere per TB kostnad på $81.99, overgår GX1 av $1.70.

Som de fleste stasjoner i denne prisklassen, dette er en SATA3 DRAM-mindre 2,5-tommers interne harddisken som bruker 3D NAND Flash-minne med SLC caching og slitasje-utjevning teknologi og ECC-funksjon.

  • SSD vs HDD: som er best for dine behov?
  • Beste bærbare SSD i 2020: topp eksterne ssd-er
  • Beste sky lagring av 2020 online: gratis, betalt og forretningsmulighetene

Ingen programvare sammen

Teamgroup sitater hastigheter på 530MBps og 480MBps på lese og skrive på henholdsvis, noe som gjør det til en under gjennomsnittet SSD, men fortsatt langt, langt raskere enn de fleste, om ikke alle, harddisker.

Det har en varighet av mer enn 240TB skriftlig og en gjennomsnittlig tid før feil på én million timer. Men, du kan bare kjøpe fem av disse stasjonene på en gang. Merk at de kommer med en tre-års garanti.

  • Sky lagring vs ekstern harddisk: som en er bedre?