Denne Cyber mandag el-scooter og skateboard salg er wheelie god

0
28

Cyber mandag tilbud er flyvende, og du kan være for (well, næsten) tak for Boostet ‘ s el-scooter og skateboard salg.

Den diskonterede poster omfatter Boostet Rev, en af de bedste el-scootere, du kan købe, samt flere elektriske skateboards, herunder Styrket Stealth, top-end-modellen og Mini-X, en mere overkommelig mindre bord.

Så hvis Cyber mandag var det kommer til at være din mulighed for at droppe at gå og blive en elbil superhelt, er disse tilbud, hvoraf nogle banke hundredvis off prisforlangende af bestyrelser, er gode for dig.

Cyber mandag el-scooter og skateboard tilbud

Ikke i OS? Her er de bedste Boostet priser i dit område. Husk at tjekke lovligheden af el-biler i dit område, før du sætter penge, selv om.

TechRadar er vaskning hver forhandler og afrunding alle de bedste tilbud i Sort fredag periode, og vi har lagt alt det bedste Black Friday tilbud og Cyber mandag tilbud i nem-at-navigere-artikler til at hjælpe dig med at finde de gode tilbud, du leder efter.