Der er stadig tid til at få fat i disse fantastiske iPad tilbud, der er tilovers fra Cyber mandag

0
78

Fortvivl ikke, hvis du ikke får en chance for at score en iPad beskæftige sig med denne Cyber mandag er der masser af salget stadig lever tilbyder et fremragende udvalg af tabletter for mindre. Der er stadig en sund bestand af iPad Pro, Air og Mini-modeller om — alle stadig bærer deres sæsonmæssige salg pris tags. Mens visse modeller som flagskib 2019 iPad er blevet revet ned fra alle hylder i weekenden, kan du stadig finde en luksus enhed, der passer ind i din prisklasse.

Black Friday og Cyber mandag var fantastiske tider til at købe en iPad, med nogle af de laveste rabatter på 2019 og sidste års modeller, vi har set i et stykke tid. Heldigvis, et par af dem, salg hængende på i denne uge, og vi stadig ser ordentlige rabatter på iPad Pro og Air-modeller, samt nogle billigere priser på 2018 er rater.

Dette års Cyber mandag tilbud endnu lavere pris reduktioner end vi havde set i løbet af de Sorte fredag weekend. Mange forhandlere har siden endte deres salg, eller løber tør for lager på vigtige poster, men hvis du kan se en aftale, der virker for dig her, er det usandsynligt, at den vil falde i pris igen i år.

iPad tilbud, som stadig lever fra Cyber mandag

Hvis den model, du leder efter, er siden faldet ud af årstidens salg, er der altid vores roundup af de bedste billige iPad tilbud kommer til at holde øje med. Mens du er på udsætning af dine Apple-produkter, du kan også være interesseret i bedste AirPods priser rundt omkring. Der er stadig masser af Cyber mandag MacBook tilbud at holde øje med, så godt!