Det er fortsatt tid til å ta disse fantastiske iPad tilbudene igjen fra Cyber mandag

0
210

Ikke bekymre deg hvis du ikke får en sjanse til å vinne en iPad tilbyr denne Cyber mandag, det er nok av salg lever fortsatt, og tilbyr et utmerket utvalg av tabletter for mindre. Det er fortsatt en sunn bestand av iPad Pro, Luft, og Mini-modellene om — alle fremdeles bærer sine sesongmessige salg prislapper. Mens enkelte modeller som er flaggskipet til 2019 iPad har blitt flyr av hyllene hele helgen, kan du fortsatt finne en luksus enhet som passer inn i din prisklasse.

Svart fredag og Cyber mandag var fantastiske tider for å kjøpe en iPad, med noen av de laveste rabatter på 2019 og fjorårets modeller vi har sett på en stund. Heldigvis har noen av de salg lurer på i denne uken, og vi er fortsatt å se anstendig rabatter på iPad Pro og Air-modeller samt litt billigere priser på 2018 er avdrag.

Årets Cyber mandag avtaler tilbys enda lavere pris reduksjoner enn vi hadde sett i løpet av Black Friday helg. Mange forhandlere har siden avsluttet sitt salg eller kjøre ut av lager på viktige elementer, men hvis du ser en avtale som fungerer for deg her, det er usannsynlig at det vil falle i pris igjen dette året.

iPad-tilbud som fremdeles lever fra Cyber mandag

Hvis modellen du er på jakt etter har siden falt ut av den sesongmessige salg, er det alltid vårt roundup av de beste billige iPad tilbudene kommer til å holde et øye på. Mens du er restocking dine Apple-produkter, du kan også være interessert i beste AirPods priser rundt. Det er fortsatt nok av Cyber mandag MacBook avtaler å holde et øye på da vel!