Deze exclusieve Nintendo-Schakelaar bundel rood is hot en zal worden gegaan door een zonsondergang

0
137

|is

Walmart heeft gered van een extra speciale Nintendo-Schakelaar bundel deal voor degenen die dat gemist op de Black Friday en Cyber maandag aanbiedingen. Het is een beetje een knaller te. Dames en heren, stellen ons in staat om de terugkeer van de Mario Rode Nintendo Schakelen.

Natuurlijk, de console zelf is net zo grijs als altijd, maar de paar Mario Rode Vreugde-Cons (donkerder dan de neon rood van de rode/blauwe paringen meestal gezien) in de doos waren voorheen alleen beschikbaar voor de limited edition-bundel gelanceerd naast Super Mario Odyssey. Anders, u had om ze te importeren als ze niet op het algemene verkoop in de verenigde staten.

Er is geen Mario-spel dat hier is opgenomen, maar het is veel goedkoper dan die bundel was toen. Voor $299, je krijgt de console, limited edition controllers, Mario en Bowser Editie draagtas en $20 tegoed om te besteden op de Nintendo eShop.

Er is geen vermelding van het model en aantal voor de Schakelaar, dus het is moeilijk vast te stellen als deze is zeker de nieuwe versie met een grotere batterij. Maar gezien het ontwerp van de lay-out van het vak op de Walmart lijst pagina, met een rode achtergrond en de positie van de TV in de afbeelding, zouden we zeggen dat dit waarschijnlijk is de nieuwe versie is als het eruit ziet zoals het vernieuwde vak op de nieuwere versie, in tegenstelling tot de oorspronkelijke lancering model.

Vandaag de heetste Nintendo Schakelaar bundel

Deze deal zal beschikbaar zijn op 9 PT vandaag.

Toch niet tevreden? Verkocht al uit? Op zoek naar iets anders? Houd een oogje op onze gids voor de beste Nintendo-Schakelaar bundels voor extra opties. Of als je niet lastig gevallen over het spelen van de games op uw TV, misschien prefereert u de rekenmachine actie aangeboden via één van onze Nintendo-Schakelaar Lite aanbiedingen?

|