Din rabat på Steam Controller ordre kan blive annulleret på grund af en mangel på lager

0
83

I sidste uge, som en del af Steam-Efterår Salg, Ventilen var at sælge Steam-Controllere for blot £4/$5. Men på grund af en mangel på lager, er det selskab, annullering af nogle af sine ordrer.

Som spottet af VG247, mange kunder, der drog fordel af den fantastisk deal er rapportering på Reddit, og ResetEra fora, at deres Steam-Controller ordrer er blevet annulleret, uden en forklaring og refusioner, der er udstedt.

Dog, den registeransvarlige tilbehør, for sideløbende med det har ikke været annulleres eller refunderes.

  • Steam Efteråret Salg: de bedste tilbud-og PC-spil på Steam marked
  • Bedste PC-spil: top PC-spil lige nu
  • Disse er de bedste mus, du kan købe til din PC

Hvad er det for noget?

Ifølge en Steam Support besked, er det fordi virksomheden tog flere ordrer til Steam-Controller, end den faktisk havde på lager. Som controller er blevet afbrudt – og dermed rabat – der vil ikke være på lager for at erstatte det, så nogle kunder har mistet.

«Under vores nylige salg, vi fejlagtigt tog flere ordrer til Steam-Controller, end vi var i stand til at opfylde,» den besked har. «Så er vi ikke længere producere det produkt, vi ikke er i stand til at sende dig en Damp-Controlleren, og har refunderet dit køb.»

Hvis du har købt Steam-Controller under salg, er det værd at kontrollere, hvis din ordre er blevet annulleret. Hvis det har, så skal du forvente en refusion – selv om nogle kan tage et par dage at behandle.

Hvad gør jeg, hvis jeg bestilte tilbehør for?

Hvis du har bestilt tilbehør på toppen af controlleren, og havde den registeransvarlige aflyst, Valve ‘ s Hardware Restitution Politik siger:

«Du har ret til at annullere dit køb inden for 30 dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart, som er angivet (befragteren) modtager den hardware der er købt. For at udøve denne ret, skal du informere os om din beslutning om at annullere din ordre ved en utvetydig erklæring.

«Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at bruge online-knap, ved help.steampowered.com. Du skal blot logge ind der med din Steam-brugerkonto, skal du vælge den rækkefølge, du ønsker at annullere, og det problem, du har, og tryk derefter på knappen ‘jeg ønsker at anmode om en tilbagebetaling’.

«For at opfylde annullering frist, er det tilstrækkeligt, at du sender din annullering besked før aflysningen periode (enten 14 dage eller 30 dage, som tilfældet kan være) er udløbet, og derefter sende varerne tilbage ved at følge instruktionerne for at du ikke senere end 14 dage fra den dag, hvor du kommunikerer din opsigelse til os.»

Men du vil ikke være i stand til at tilbagebetale et tilbehør, hvis det er blevet «opdateret, misbrugt eller på anden måde ikke længere i ny tilstand».

  • De bedste Steam spil 2019