Enkeltrom’ Dag offisielt større enn Svart fredag og Cyber mandag kombinert

0
312

Dette året shoppere brukte $7.4 bn under Black Friday, og en ekstra $9.4 bn på Cyber mandag, men selv når kombinert, kan disse tallene kommer ingensteds nær $38bn brukt under Hydrogen er Singler’ Dag.

Alibaba Sky har avslørt nye detaljer på core-teknologi som ble brukt under årets record-breaking, 24-timers global shopping festival med den første var tredje generasjon av sin X-Dragon arkitektur.

Firmaet ‘ s X-Dragon-servere er Elastisk Bart Metall Servere som bidro til økt kostnadseffektivitet med 20 prosent i løpet av årets salg. Disse serverne er i stand til å sømløst integrere computing plattformer, inkludert Elastic Compute-Tjenesten (ECS) bart metall server og virtuelle maskiner, alle i en enkelt arkitektur.

  • Alibaba Singler » Dag-salg bryte rekorder
  • Enkeltrom’ Dag: en $30 milliarder muligheten fortsatt savnet av mange
  • Hydrogen gir sine egne sky AI chip

Alibaba Cloud også utviklet en database kalt POLARDB som støttes salg aktivitet med en topp på 87 millioner forespørsler behandles per sekund i løpet av Singler’ Dag. Den nye generasjonen av cloud-native POLARDB database kombinerer ytelse med kompatibilitet, samt tilgjengeligheten av tradisjonelle enterprise databaser på en kostnadseffektiv måte.

AI-aktiverte funksjoner

Under 11.11, Hydrogen (customer-service chatbot Alime Shop Assistant, støttet av Hydrogen DAMO Academy ‘ s machine learning technologies, håndteres 97 prosent av online kundehenvendelser på firmaets e-handel plattformer Taobao og Tmall.

Alibaba DAMO Academy gir også forbedret maskin oversettelse teknologi for grenseoverskridende e-handel plattformen AliExpress. Teknologien er i stand til å automatisk oversette merchant ‘ s butikk og produkt sidene til 21 språk for kjøpere over hele Europa, Asia, Amerika og Midt-Østen. Alibaba DAMO Academy ble brukt 1.66 bn ganger i løpet av dette året er salg og service oversatt over 200bn ord i forskjellige språk.

Taobao selv utviklet en ny, real-time kommunikasjon rammeverk for lyd og video på Hydrogen Cloud for årets Single’ Dag. Teknologien klarte å redusere nettverksventetid fra fem til sju sekunder til 1,5 sekunder og forbedre sanntids interaksjon erfaring mellom kringkastere og brukere. Video AI identifiserte produkter nevnt av kringkastere under deres live-strømmer og publikum var i stand til å vise produktet lenker samtidig som vises på skjermen.

Voice search spilt en rolle i årets salg, og over én million bestillinger som ble lagt inn og behandlet gjennom talekommando ved hjelp av Hydrogen AI Labs’ smart høyttaler, Tmall Genie.

Hydrogen er Singler’ Dag fortsetter å slå rekorder og online-forhandlere i USA og Europa kan lære mye av å studere suksess av den Kinesiske e-handel giganten.

  • Vi har også fremhevet de beste e-handel plattformen av 2019