Hvordan å få en instant lån ved hjelp av Mi Kreditt-app

0
191

Xiaomi fortsetter sine streiftog i Indisk økonomi plass, denne gangen med den digitale utlån plattform Mi Kreditt.

Mi-Kredit er en online markedsplass hvor Inderne kan benytte instant lån opp til rupees en lakh. Ideen er å gjøre lån programmer raskere, enklere og sikrere, uten behov for hardt papirarbeid, skape en helt digital opplevelse.

Hvordan fungerer det?

Ikke overraskende, hele prosessen foregår innenfor Mi Kreditt-app. Det er sagt til å ta mindre enn fem minutter for første gang brukere og enda mindre for et gjensyn brukere. Lån som ikke er godkjent som grunnlag din kreditt score, som er beregnet ved Experian, en kreditt rapportering selskapet. Gjeldende utlån partnere inkluderer NBFCs og Fintech selskaper som Aditya Birla Finance Limited, Penger Vise, EarlySalary, Zestmoney, og CreditVidya. Disse partnerskapene er ment å vokse.

Hvordan å få en instant lån via Mi Kreditt

Når du har appen installert, kan du registrere deg med Mi Kreditt, og opprette en konto. Legg til dine opplysninger, slik som kontakt-informasjon sammen med KYC-dokumenter for ID og adresse bevis. Etter bekreftelse, legg inn din bank detaljer for den konto du ønsker å få pengene på. Basert på din kreditt score, vil du være i stand til å benytte seg av et lån på maksimalt Rs 1,00,000, som vil bli utbetalt umiddelbart.

Xiaomi er også å sikre at sensitive opplysninger blir ikke delt med utenforstående og tredjeparter. All informasjon som er nødvendig ved Mi Kreditt er lagret på AWS Cloud infrastruktur i et kryptert format, og vil alltid være lagret lokalt.

En pilot kjøre fant sted forrige måned, der over 20% av brukerne har benyttet den høyeste, mulige beløpet av lånet. Ti stater og over 1500 pin-koder var dekket, og Xiaomi forventer å ha 100% dekning ved utgangen av det aktuelle året.

  • Xiaomi lanserer sin UPI-basert digital betaling app Mi Betale i India