Hvordan at få en instant lån ved hjælp af Mi Kredit app

0
79

Xiaomi fortsætter sit indtog i den Indiske finansiering af plads, denne gang med den digitale udlån platform Mi Kredit.

Mi Kredit er en online markedsplads, hvor Indianerne kan benytte instant lån op til rupees en lakh. Ideen er at gøre lån applikationer hurtigere, nemmere og mere sikkert, uden behov for nogen svært papirarbejde, hvilket skaber en helt digital oplevelse.

Hvordan virker det?

Ikke overraskende, hele den proces, der finder sted inden for de Mi Kredit app. Det siges at tage mindre end fem minutter for første gang brugere og endnu mindre for genoptagelse brugere. De lån, der er godkendt basis din kredit score, som er beregnet ved Experian, en kredit rapportering selskab. Nuværende udlån partnere omfatter NBFCs og Fintech virksomheder som Aditya Birla Finance Limited, Penge, Udsigt, EarlySalary, Zestmoney, og CreditVidya. Disse partnerskaber er meningen at vokse.

Hvordan at få en instant lån via Mi Kredit

Når du har app ‘ en installeret, kan du registrere med Mi Kredit, og opret en konto. Tilføje dine oplysninger, såsom kontaktoplysninger sammen med KYC dokumenter for-ID og adresse bevis. Efter kontrol, skal du tilføje dine bank oplysninger til den konto, du ønsker at modtage penge i. Baseret på din kredit score, vil du være i stand til at benytte sig af et lån til et maksimum af Rs 1,00,000, der vil blive udbetalt umiddelbart.

Xiaomi er også at sikre, at alle følsomme data bliver ikke delt med udenforstående og tredjemand. Alle de oplysninger, der er nødvendige af Mi Kredit er gemt på AWS Cloud-infrastruktur i et krypteret format, og vil altid blive gemt lokalt.

En forsøgsfase fandt sted i sidste måned, hvor over 20% af brugerne har benyttet den størst mulige lån. Ti stater og over 1.500 pin-koder, der er omfattet, og Xiaomi forventer at have 100% dækning inden udgangen af det aktuelle regnskabsår.

  • Xiaomi lancerer sin UPI-baserede digitale betalinger app Mi Betaler i Indien