Motorola Razr opvolger kon lenen een belangrijke functie van andere Motorola telefoons

0
378

|is

De Motorola Razr opvouwbare telefoon was een intrigerende ‘betaalbaar’ vouwen apparaat van een budget smartphone fabrikant, maar het lijkt erop dat het bedrijf zich gereed maakt om echt te spelen rond met deze form factor, door te brengen in een functie van een van de andere serie van telefoons.

Dit nieuws komt van een octrooi ingediend door Motorola in 2018, en opnieuw in December 2019 (en gespot door LetsGoDigital) laat zien dat een Motorola Razr ogend apparaat, behalve het heeft ook de compatibiliteit met de Moto Mods.

  • Dit zijn de beste Motorola telefoons
  • Wat wij denken van de Motorola Razr?
  • Kan de Razr 2 ook een 5G telefoon?

Moto Mods zijn optionele extra ‘s die je kunt kopen voor Moto Z telefoons, het meest recent, de Moto Z4, waarmee je nieuwe functies toe te voegen aan op de phones – sommige zijn dikke accu’ s, anderen voegen enorme luidsprekers, indrukwekkende camera ‘ s, of brengen van Amazon Alexa naar uw telefoon.

Het is de moeite waard erop te wijzen dat het lijkt de Motorola Razr 2 niet compatibel met bestaande Moto Mods. Als de telefoon heeft een andere vorm factor is het zeer onwaarschijnlijk dat ze zou passen. Maar het lijkt erop dat Motorola is ingesteld op het gebruik van hetzelfde idee, de verkoop van modulaire toevoegingen aan de telefoon dat u kunt vastklikken op jezelf.

Weergegeven in het octrooi is een camera die vastklikt aan de top van de Motorola Razr 2 wanneer het ongevouwen, compleet met een zoeker, en een andere mod van een onduidelijk doel, dat de clips naar een ander deel van de telefoon wanneer deze is geopend. We weten beide zijn optioneel mods, omdat ze niet verschijnen in alle foto ‘ s.

Wat betekent dit voor de Motorola Razr de potentiële opvolger? Op het moment niet veel, als octrooien toon alleen een bedrijf van plan is een idee, niet dat het voor inzetten. Maar het feit dat het bedrijf ingediend patent tweemaal het al suggereert heeft niet wierp de idee van een moddable Motorola Razr gewoon nog niet.

Wij mogen weten, om bepaalde in 2020, als er een reële kans is dat de Motorola Razr 2 zal het land volgend jaar. Stay tuned voor TechRadar voor al het laatste nieuws over Motorola telefoons, de Motorola Razr en opvouwbaar telefoons in het algemeen.

  • Motorola Razr 2019 vs Samsung Galaxy Vouwen: het vergelijken van de twee opvouwbare telefoons

Via GSMArena

|