Nye Android-flaggskip-telefoner i 2020 vil bruke Snapdragon 865 5G chipset

0
289

Ny Android-telefoner ikke har blitt annonsert for 2020, men de chip som er sannsynlig å slå mange av dem har blitt navngitt.

Syriner 865 brikkesett ble offisielt annonsert av Qualcomm på sin årlige Snapdragon-Toppmøtet, med selskapet bemerker at det vil fokusere på 5G og AI evner.

Informasjon om ytelse og funksjon-set av denne 7nm brikkesett — avbildet til å være mindre enn en krone, er fortsatt bli holdt under wraps. Men vi vet det vil ta nytte av den nye Snapdragon-X55 5G Modem-RF-System, som Qualcomm touts som verdens mest avanserte 5G-plattformen.

Hvilke telefoner som vil få Snapdragon 865?

Syriner 865 er i hovedsak oppfølgeren til den mye brukt Snapdragon 855 brikkesett funnet i hjertet av Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy Note 10, OnePlus 7 Pro, LG G8, Google Pixel 4 og flere andre topp tier Android-telefoner.

Dette betyr at du sannsynligvis til å se det ryktes Samsung Galaxy S11, Note 11, OnePlus 8, LG G9 og Google Pixel 5 alle bruk denne 5G-fokusert chipset i de neste månedene. Forventer nyheter å bryte når det gjelder den første 865-drevet telefoner på eller rett før MWC 2020 i februar.

Det er noen ganger lettere å liste opp hvilke telefoner som ikke vil få dette brikkesettet enn listen som de vil. Huawei og noen ganger Samsung for utvalgte markeder lage sine egne brikkesett for smarttelefoner. Apple har alltid gjort sine egne brikkesett for iPhone, men det er visstnok å gå tilbake til å bruke Qualcomm modem 2020 for å kunne levere de første 5G iPhone.

Som det står, er det svært få av de beste Android-telefoner ikke bruk en Snapdragon-brikke, slik at de evner og benchmarking av flaggskipet Snapdragon 865 vil fortelle oss mye om våre smarttelefoner i 2020.

5G for massene? Snapdragon 765 hint på at

Det interessante er at det kommer til å bli en andre 5G brikkesett plattform: Snapdragon 765/765G. Det vil ha integrert 5G evner (utheving 865 chip ikke).

Navnekonvensjonen også tips det kommer til litt billigere Android-telefoner (som tidligere 700-serien chips har fra Qualcomm), å bringe 5G til flere mennesker, ikke bare topp-tier smarttelefon kjøpere, i 2020.

Vi vil ha mer rapportering denne uken fra Snapdragon-Toppmøtet, som har blitt en måte å foreshadow hvordan Android-telefoner, og er alltid på bærbare vil endres de neste 12 måneder.