Nye Android-flagskib telefoner i 2020 vil bruge Snapdragon 865 5G chipset

0
165

Ny Android-telefoner ikke har været annonceret til 2020, men den chip, der er tilbøjelige til magten mange af dem har fået navnet.

Snapdragon 865 chipset blev officielt annonceret af Qualcomm på sin årlige Snapdragon-Topmødet, med virksomheden at bemærke, at det vil fokusere på 5G og AI kapaciteter.

De nærmere detaljer om ydeevne og funktion-indstil i dette 7nm chipset — afbilledet til at være mindre end en krone — er der stadig bliver holdt i det uvisse. Men vi ved, det vil tage fordel af den nye Snapdragon-X55 5G Modem-RF-System, som Qualcomm billethajer som verdens mest avancerede 5G-platformen.

Hvilke telefoner vil få Snapdragon 865?

Snapdragon 865 er væsentlige efterfølger til det meget udbredt Snapdragon 855 chipset fundet i hjertet af Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy Note 10, OnePlus 7 Pro, LG G8, Google Pixel 4 og flere andre top tier Android-telefoner.

Dette betyder, at du er tilbøjelige til at se de rygter om Samsung Galaxy S11, Note 11, OnePlus 8, LG G9 og Google Pixel 5 alle bruge denne 5G-fokuseret chipset i de næste par måneder. Forvent nyheder til at bryde med hensyn til den første 865-telefoner på eller lige før MWC 2020 i februar.

Det er nogle gange nemmere at liste, hvilke telefoner vil ikke få dette chipsæt end liste over, hvilke af dem vil. Huawei og undertiden Samsung for at vælge markeder, gøre deres egne chipsets til smartphones. Apple har altid lavet sine egne chipset til iPhone, selvom det er efter sigende gå tilbage til at bruge Qualcomm ‘ s modem 2020 med henblik på at levere den første iPhone 5G.

Som det er nu, meget få af de bedste Android-telefoner behøver ikke bruge en Snapdragon-chip, så de kapaciteter og benchmarking af de flagskib Snapdragon 865 vil fortælle os en masse om vores smartphones i 2020.

5G for masserne? Snapdragon 765 antyder, at

Det interessante er, at der kommer til at være en anden 5G chipset platform: Snapdragon 765/765G. Det vil have integreret 5G kapaciteter (fremhæve 865 chip ikke).

Navngivningskonvention også antydninger af, at det kommer til lidt billigere Android-telefoner (som tidligere 700-serien chips fra Qualcomm), bringe 5G til flere mennesker, ikke kun top-tier smartphone-købere, i 2020.

Vi vil have flere rapportering i denne uge fra Snapdragon-Topmødet, som er blevet en måde at forløbere, hvordan Android-telefoner og altid-på bærbare computere vil ændre sig i de næste 12 måneder.